.

.

Мъжки Аналогов Цифров Часовник Модерен Гривна с шарени Выдолбленной пеперуди Прост и елегантен Дизайн, Подходящ за всички случаи (B, един размер)

Мъжки Аналогов Цифров Часовник Модерен Гривна с шарени Выдолбленной пеперуди Прост и елегантен Дизайн, Подходящ за всички

BGN 0.33

Наличност
На склад

"Широк обхват" : Гривна, подходящи за всеки повод, като празници, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа и т, за Да се подчертае вашата индивидуалност и да ви направи по-привлекателни. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси за нас, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за това, за да реши всичките си проблеми навреме. [Идеален подарък] : Сдържан - най-добрият подарък за приятели и роднини за Деня на благодарността, Ден на майката, Коледа, рожден ден и годишнина.Запазете блясъка на висококачествени бижута за по-дълго, избягвайте хидротерапия в басейна, козметика и други химически средства, отстранете ги По време на сън, спорт или други физически натоварвания, запечатывайте и се съхранява отделно В сухо място, Облечен с любов. [Качествен материал] : Гривна е изработена от висококачествени материали, трайни, ръчно изработени, а повърхността на фино полирани, което е просто прекрасно.Модерен гривна, прост и стилен, изключително удобен за носене в продължение на дълго време. "Широк обхват" : Гривна, подходящи за всеки повод, като празници, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа и т., за Да се подчертае вашата индивидуалност и да ви направи по-привлекателни. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси за нас, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за това, за да реши всичките си проблеми навреме. [Идеален подарък] : Сдържан - най-добрият подарък за приятели и роднини за Деня на благодарността, Ден на майката, Коледа, рожден ден и годишнина.Запазете блясъка на висококачествени бижута за по-дълго, избягвайте хидротерапия в басейна, козметика и други химически средства, отстранете ги По време на сън, спорт или други физически натоварвания, запечатывайте и се съхранява отделно В сухо място, Облечен с любов. [Качествен материал] : Гривна е изработена от висококачествени материали, трайни, ръчно изработени, а повърхността на фино полирани, което е просто прекрасно.Модерен гривна, прост и стилен, изключително удобен за носене в продължение на дълго време.

Опции за продукта

Свързани продукти