.

.

DDPD Копринени Килими, Мека Подова Покривка, Ръчно изработени Европейските Дълга Коса Модерен Килим За Спалнята еркерен прозорец Нощни мат Моющийся Индивидуално Од?

DDPD Копринени Килими, Мека Подова Покривка, Ръчно изработени Европейските Дълга Коса Модерен Килим За Спалнята еркерен прозорец

BGN 1.33

Наличност
На склад

Начин на почистване : прахосмукачка, ръчно пране, машинно пранеЕкологичен, пълноцветен, не избледняват, не може да си позволи топката, по-удобен прием. 5, Нескользящие може да се използва на закрито и на открито, на подови покрития, както и на маси за бродерия.Начин на почистване : прахосмукачка, ръчно пране, машинно пране.Екологичен, пълноцветен, не избледняват, не може да си позволи топката, по-удобен прием. 5, Нескользящие може да се използва на закрито и на открито, на подови покрития, както и на маси за бродерия. Това е доста приличен размер, идеален за декорация на детска стая за момичета и момчета, спалня, хол, кабинет, на общежитието на колежа, под масичка за кафе и пред вашия диван.Много меки на пипане, а също и устойчиво на приплъзване гумени дъното правят играта на пода, по-удобна и приятна за вашите деца.

Опции за продукта

Свързани продукти