.

.

6 Бр., Колие от Питиета на Ден на Св. Патрик, Мъниста от Бирени Чаши, Колиета за Пътуване, Колие с Зелени Рюмками за Зелени Централи, Празнични Сувенири в Деня на Св. Па?

6 Бр., Колие от Питиета на Ден на Св. Патрик, Мъниста от Бирени Чаши, Колиета за Пътуване, Колие с Зелени Рюмками за Зелени Централи,

BGN 2.33

Наличност
На склад

Какво получавате : вие ще получите 6 колиета от бирени чаши, всяка с малка чаша, подвешенным на колие от мъниста в чест на Деня на Свети Патрик Това е достатъчно, за да се организира карнавал, парти в чест на Св. Патрик или рейв в кръчма, или тези огърлици може да се използва като празничен подарък на своите приятели и семейство.Размери повече : вечерно колие с трилистником прибл. дължина 31 инча, кръгли мъниста и пластмасов материал почти няма мирис, са безопасни и надеждни за използване, малка чашка е с формата на малки чаши бира, за него е удоволствие да се пие ирландско уиски, защото той виси; Можете да бъдете сигурни, че ще можете да пие от моята чаша, защото той виси имате в областта на шията.Луксозен дизайн : чашки, направени по теми, свързани с Деня на Св. Патрик, имат формата на малки бирени чаши. Колие от стъклени мъниста може да се носи върху риза или шапка, предава тази информация на любимата си фея и тя да се повеселилась на парад, преминаващи бар или на парти.Аксесоари за хумор : колие, посветено на Деня на Св. Патрик, може да се комбинира с шапка или друг седалище убором, зелената брада за бижута и татуировки, подходящи за официални събития и тематичен вечеринкам; Използвайте тези хумористични елементи, за да блесне на празднованиях Деня на Св.Сувенири, за партита : колие с детелина - изискан подарък за Деня на Св. Патрик, Mardi Gras, парадам, концерти, ресторанти и барове, тази зелена полупрозрачна чаша трябва да бъде връхната точка на купоните си достатъчно, за да можете да споделите с приятели или семейството си, след като няколко костюми с гердан за парти.

Опции за продукта

Свързани продукти