.

.

INOOMP Масажор за врата, Релаксиращ за врата, Ръчни Масажисти, Ролкови Масажор за Фитнес, Миорелаксант За краката, Роликовое Обзавеждане за Релакс на Врата, Ръчни Маса?

INOOMP Масажор за врата, Релаксиращ за врата, Ръчни Масажисти, Ролкови Масажор за Фитнес, Миорелаксант За краката, Роликовое Обзавеждане

BGN 13.17

Наличност
На склад

Различава компактен дизайн, който е лек и преносим 4 отделни валяк не влияят един на друг и се въртят плавно, което улеснява ползването на масаж.Може да се използва у дома, в офиса, във фитнеса или на почивка.Сачмен масажор е изработена от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба.Той идва с регулируема ширина, което го прави подходящ за прасците, ръцете, кръста и шията.Различава компактен дизайн, който е лек и преносим. 4 отделни валяк не влияят един на друг и се въртят плавно, което улеснява ползването на масаж.Може да се използва у дома, в офиса, във фитнеса или на почивка.Сачмен масажор е изработена от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба.Той идва с регулируема ширина, което го прави подходящ за прасците, ръцете, кръста и шията.Описание Зала за анимация, дизайн с регулируема ширина, подходяща за различни тялото, регулируема широчина.Този ергономичен валяк използва масажни точки с двоен текстура и може да се използва върху ръце, предплечьях, лактите, краката, телета, шията и други болезнени места.Характеристики - Цвят : розов Материал : ABS Размер : около 24x23x4 см/9,43x9,04x1,57 инча - Ролкови масажор е изработена от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба. - Се отличава с компактен дизайн, който е лек и преносим. - Може да се използва у дома, в офиса, във фитнеса или на почивка. - 4 отделни валяк не влияят един на друг и се въртят плавно, което улеснява ползването на масаж. - Той идва с регулируема ширина, което го прави подходящ за прасците, ръцете, кръста и шията.-Размер : 24 X23 X4 виж Предпоставка включва 1 х миорелаксант.

Опции за продукта

Свързани продукти