.

.

Zerodeko Преносим Вентилатор Преносим Вентилатор Ретро Декор на Китайски Сгъваем Фен Кутия Ръчно Фен на Притежателя на Японски Фен Органайзер Калъф Ръкав Дървена Чет?

Zerodeko Преносим Вентилатор Преносим Вентилатор Ретро Декор на Китайски Сгъваем Фен Кутия Ръчно Фен на Притежателя на Японски

BGN 1.00

Наличност
На склад

Дърво ✅ Също могат да се настанят други малки предмети, дръжки, гама, декорация и друга малка всячину. ✅ Може да съдържа вашия сгъваем фен в добър ред и да го защити от унищожение. ✅ Този продукт представлява сгъваема кутия за съхранение на феновете.Прост дизайн, но практичен за употреба.Той идва с дизайн на ключалката, която го прави по-удобен за използване.Тънка работа, ниско тегло и компактен размер, така че той не отнема много място. ✅ Е подходящ, както за мъже, така и жени, млади и стари, можете да го споделите със семейството си. ✅ Този специален сгъваем калъф за съхранение ветрила в китайски стил декоративни и практични. ✅ Също могат да се настанят други малки предмети, дръжки, гама, декорация и друга малка всячину. ✅ Може да съдържа вашия сгъваем фен в добър ред и да го защити от унищожение. ✅ Този продукт представлява сгъваема кутия за съхранение на феновете.Прост дизайн, но практичен за употреба.Той идва с дизайн на ключалката, която го прави по-удобен за използване.Тънка работа, ниско тегло и компактен размер, така че той не отнема много място. ✅ Е подходящ, както за мъже, така и жени, млади и стари, можете да го споделите със семейството си. ✅ Този специален сгъваем калъф за съхранение ветрила в китайски стил декоративни и практични.Описаниедеревянный сгъваема кутия за съхранение на феновете, многофункционална кутия за кисточек, кутия за подаръци в китайски стил, характеристики-Цвят : както е показано по-Материал : дърво Размер : 36,50 X6,50 X4,00 см, 14,34 X2,55 X1,57в комплекта : 1 х стойка за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти