.

.

Housoutil Двустранен лента Двустранно лента Гумено уплътнение 3ШТ Пенопластовая уплътнение за метеорологичните условия около подложки динамиката на лентата за отстр?

Housoutil Двустранен лента Двустранно лента Гумено уплътнение 3ШТ Пенопластовая уплътнение за метеорологичните условия около подложки динамиката

BGN 4.66

Наличност
На склад

ЛАК ЗА КЛИМАТИК - този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близкиТе ще бъдат много щастливи.ИЗОЛАЦИЯ на ТРЪБИ AC - Изработени от здрав и практически материал.Сигурно можете да им се насладите.ЛЕПИЛО ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ на ленти - това е продукт с малък размер, лесно и удобно в переноске, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете.AISLANTE - Подходящ за декоративни ивици от фото рамки, облицовки, мебели, тапицерия на автомобила, вълнообразни плоскости.Мерки и ТЕГЛИЛКИ на КЛИМАТИК ЗА прозорец ЕДИНИЦИ - притежава добра амортизация, затворени клетки, добър ефект звукоизолация, химическа устойчивост и други характеристики за опазване на околната среда.ЛАК ЗА КЛИМАТИК - този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи.ИЗОЛАЦИЯ на ТРЪБИ AC - Изработени от здрав и практически материал.Сигурно можете да им се насладите.ЛЕПИЛО ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ на ленти - това е продукт с малък размер, лесно и удобно в переноске, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете.AISLANTE - Подходящ за декоративни ивици от фото рамки, облицовки, мебели, тапицерия на автомобила, вълнообразни плоскости.Мерки и ТЕГЛИЛКИ на КЛИМАТИК ЗА прозорец ЕДИНИЦИ - притежава добра амортизация, затворени клетки, добър ефект звукоизолация, химическа устойчивост и други характеристики за опазване на околната среда.Списък на опаковки, 3 ролка x ленти Характеристики - Подходящ за декоративни ленти за фото рамки, облицовки, мебели, тапицерия на автомобила, вълнообразни плоскости. - Материал : EVA. - Произведен от материал, трайни в употреба.Сигурно можете да им се насладите. - Цвят : Случаен цвят. - Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи. - Е продукт на малки по размер, леко и лесно за носене, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете. - Размер : 500x2x0,2 см / 196,8x0,78x0,078 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти