.

.

Свирка за кучета PILONG, 2022 Нов 2 ЕЛЕМЕНТА Ултразвукова Свирка за кучета, за да Спре Лающую Соседскую Куче, Професионален Регулируем Тих Свирка за Кучета, Обучение на И?

Свирка за кучета PILONG, 2022 Нов 2 ЕЛЕМЕНТА Ултразвукова Свирка за кучета, за да Спре Лающую Соседскую Куче, Професионален Регулируем

BGN 3.00

Наличност
На склад

【РЕГУЛИРУЕМА ЧЕСТОТА】 Различни кучета реагират на различни честотиНашата свирка за послушание е гайка и винт, които регулират честотата при завой.Спазвайте реакция на вашето куче на всяка настройка, докато кучето не проявит най-силна реакция. 【ПРОСТА конна обучение на КУЧЕТА】 Това е чудесен инструмент, за да се научи кучето си на послушание и са усвоили базови умения.Приручите кучето си с помощта на ултразвукова свирка, за да ви не трябва да е вика. 【ЕФЕКТИВНА конна обучение на КУЧЕТА】 Вашият домашен любимец може да чуете на кучешката свирка на разстояние до 25 метра, дори ако той не ви вижда!Обучение на кучето си различни команди и накарай я следваш инструкциите. (Седне, Лапать, Да Идеш, Да Се Лекува). 【Свирка срещу загуба на】 Корпус свирка за кучета е изработена от неръждаема стомана, покрит със защитно покритие, за да се предотврати замърсяване, увреждане и случайна загуба.Много лесен за носене на врата с помощта на нашия подходяща черна дантела. 【Забележка】 Моля, обърнете внимание, че този свирка за куче-кученца не ще накара кучето да се разбере веднага си инструкции.За да кучето слушалась вашите команди, се изисква многократно обучение.Използвайте подход, основан на надници и позитивно поведение, за да направите вашето куче приходите и послушни друг.Когато кучето от 3 до 7 месеца, ефект на дресура най-добрия. 【РЕГУЛИРУЕМА ЧЕСТОТА】 Различни кучета реагират на различни честоти.Нашата свирка за послушание е гайка и винт, които регулират честотата при завой.Спазвайте реакция на вашето куче на всяка настройка, докато кучето не проявит най-силна реакция. 【ПРОСТА конна обучение на КУЧЕТА】 Това е чудесен инструмент, за да се научи кучето си на послушание и са усвоили базови умения.Приручите кучето си с помощта на ултразвукова свирка, за да ви не трябва да е вика. 【ЕФЕКТИВНА конна обучение на КУЧЕТА】 Вашият домашен любимец може да чуете на кучешката свирка на разстояние до 25 метра, дори ако той не ви вижда!Обучение на кучето си различни команди и накарай я следваш инструкциите. (Седне, Лапать, Да Идеш, Да Се Лекува). 【Свирка срещу загуба на】 Корпус свирка за кучета е изработена от неръждаема стомана, покрит със защитно покритие, за да се предотврати замърсяване, увреждане и случайна загуба.Много лесен за носене на врата с помощта на нашия подходяща черна дантела. 【Забележка】 Моля, обърнете внимание, че този свирка за куче-кученца не ще накара кучето да се разбере веднага си инструкции.За да кучето слушалась вашите команди, се изисква многократно обучение.

Опции за продукта

Свързани продукти