.

.

Калъф за Носа Въздух, Универсален Автомобилен Филтър Студен Въздух, Защитен Калъф, Прахоустойчив, за Воздухозаборников с Висока степен на навлизане (Голям)

Калъф за Носа Въздух, Универсален Автомобилен Филтър Студен Въздух, Защитен Калъф, Прахоустойчив, за Воздухозаборников с Висока степен

BGN 6.13

Наличност
На склад

Изработен е от висококачествена пылезащитной тъкан, маслоустойчива и с добри пылезащитными характеристикиУниверсално подходящ за повечето цилиндрични въздушни филтри с висок разход на гориво.Основна функция се състои в избягване вдишването на прах и предотвратяване вдишването на повече от 90% от прах.Лесен за употреба, директно надеваемый на вашите филтри за всмукване на въздух. ☞ Състояние : 100% чисто нов Защитен калъф въздушен филтър, маслостойкий и прахоустойчив. ☞ Предназначен високо качество : за Покриване на входящия въздух е изработена от висококачествена пылезащитной тъкан, има добра пыленепроницаемостью и висока износоустойчивост. ☞Практическите ползи : Основна функция се състои в избягване вдишването на прах и предотвратяване вдишването на повече от 90% от прах. ☞ Универсално приложение : Благодарение на по-малък размер и голям размер за избор, универсално подходящ за повечето цилиндрични въздушни филтри с висок разход на гориво.Лесен за употреба, директно надеваемый на вашите филтри за всмукване на въздух. ☞ 100% гаранция за качество : Aramox е професионален продавач.Ако имате някакви проблеми при използване на нашето устройство, можете да се свържете с нашите служители за обслужване на клиенти, те своевременно ще ви даде решение. ☞ Състояние : 100% чисто нов Защитен калъф въздушен филтър, маслостойкий и прахоустойчив. ☞ Предназначен високо качество : за Покриване на входящия въздух е изработена от висококачествена пылезащитной тъкан, има добра пыленепроницаемостью и висока износоустойчивост. ☞Практическите ползи : Основна функция се състои в избягване вдишването на прах и предотвратяване вдишването на повече от 90% от прах. ☞ Универсално приложение : Благодарение на по-малък размер и голям размер за избор, универсално подходящ за повечето цилиндрични въздушни филтри с висок разход на гориво.Лесен за употреба, директно надеваемый на вашите филтри за всмукване на въздух. ☞ 100% гаранция за качество : Aramox е професионален продавач.

Опции за продукта

Свързани продукти