.

.

Портативен пречиствател на Worx Hydroshot 20V Power Share 320 килограма на квадратен сантиметър -WG620 (батерия и зарядно устройство в комплекта)

Портативен пречиствател на Worx Hydroshot 20V Power Share 320 килограма на квадратен сантиметър -WG620 (батерия и зарядно устройство

BGN 34.20

Наличност
На склад

[5 пъти по-ГОЛЯМО НАЛЯГАНЕ] от градински маркуч, с дюза и много по-преносимВземете Hydroshot със себе си на всяко място, където трябва да се реша.Дебит вода 0,5 GPM. [ПО-ЛЕСНО за ИЗПОЛЗВАНЕ] По-лек и компактен от измиване с високо налягане, Hydroshot има добра мощност за почистване на всичко - от велосипеди и автомобили до прозорци и мебели за двор. [ЧЕРПИ ВОДА От ВСЯКО МЯСТО] Всеки източник на прясна вода е гориво за гидрошота.Понижаване на 20-крак маркуч в езеро, басейн или кофа.Можете да се свържете към дома градински маркуч или дори 2-литрова бутилка в пътя. [Един пулверизатор 5 В 1] 5 различни настройки на налягане (0°, 15°, 25°, 40°, и настройка на поливане). [ПРАВЕТЕ ВСИЧКО ТОВА С помощта на ЕДНА БАТЕРИЯ] Правете всичко това с помощта на WORX Power Share, единствената безжична инструментална платформа, която използва една и съща батерия за захранване от 20 и 40 Век [КОЕТО е включено В комплекта] Батерията на 20 В, с капацитет 4,0 Ah, зарядно устройство за 5 часа работа, 20-инчов един маркуч с быстроразъемным соединителем, дюза за почистване 5 в 1, съединител за бутилки, адаптер за бързо свързване.Тип захранване : Захранва от батерия. [5 пъти по-ГОЛЯМО НАЛЯГАНЕ] от градински маркуч, с дюза и много по-преносим.Вземете Hydroshot със себе си на всяко място, където трябва да се реша.Дебит вода 0,5 GPM. [ПО-ЛЕСНО за ИЗПОЛЗВАНЕ] По-лек и компактен от измиване с високо налягане, Hydroshot има добра мощност за почистване на всичко - от велосипеди и автомобили до прозорци и мебели за двор. [ЧЕРПИ ВОДА От ВСЯКО МЯСТО] Всеки източник на прясна вода е гориво за гидрошота.Понижаване на 20-крак маркуч в езеро, басейн или кофа.Можете да се свържете към дома градински маркуч или дори 2-литрова бутилка в пътя. [Един пулверизатор 5 В 1] 5 различни настройки на налягане (0°, 15°, 25°, 40°, и настройка на поливане). [ПРАВЕТЕ ВСИЧКО ТОВА С помощта на ЕДНА БАТЕРИЯ] Правете всичко това с помощта на WORX Power Share, единствената безжична инструментална платформа, която използва една и съща батерия за захранване от 20 и 40 Век [КОЕТО е включено В комплекта] Батерията на 20 В, с капацитет 4,0 Ah, зарядно устройство за 5 часа работа, 20-инчов един маркуч с быстроразъемным соединителем, дюза за почистване 5 в 1, съединител за бутилки, адаптер за бързо свързване.

Опции за продукта

Свързани продукти