.

.

Етикети на месец за дете | Горски същества, Стикери граница за дете | Стикери с животни за новородени момчета или Момичета | Етикети на Месец за момче | трета пола неу?

Етикети на месец за дете | Горски същества, Стикери граница за дете | Стикери с животни за новородени момчета или Момичета | Етикети

BGN 6.33

Наличност
На склад

111 месеца и 1 на едногодишно бебе. 8 основни Етапи : Само, че е роден, аз мога да седя, аз мога да пълзи, аз мога да ставам, аз мога да ходя, аз съм спели по цяла нощ, имам прорезался първият зъб, и аз каза първата си дума. 4 Празника : първият Ми Ден на Св. Валентин, първият Ми Великден, първата Ми Хелоуин и първата Ми Коледа.ОЧАРОВАТЕЛЕН ДИЗАЙН в СТИЛ УНИСЕКС, В ГОРАТА ? Ние внимателно проучваме всяка стикер, за да се гарантира, че нашите трета пола неутрални етикети baby milestone ще ви помогне ясно да следите развитието на вашето дете от самото раждане до нощен сън и първите му стъпки.В комплекта е включена, въведете датите на горски животни като елен, лисица, бухал, зайци, птици и други; вие повече никъде няма да намерите такива оригиналните чертежи!.ИДЕАЛНА ЗА СНИМКИ ? Нашите етикети forest animal baby milestone създадени с оглед на снимки.Тъй като нашите имат матирана повърхност, нежелани отблясъци не възниква.Можете да бъдете сигурни, че когато направите този перфектен снимка на вашето бебе, тя ще се превърне в ясен и лесно четим.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК (И ВЕЧЕ В СЛАДЪК ХУБАВ!) ? Дайте подарък, който те непременно ще се възползват от!Детски стикери дават възможност да направите уникален и смислен подарък, който ще съхрани вечно.Етикети позволяват нови родители лесно правене на снимки на възраст на / размер на детето за всеки месец, както и на специални събития и празници.Освен това, ние предоставихме на вас красиво оформена опаковка.ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО на ? Предварително издълбани 4-инчов етикети baby milestone / месец / празник внимателно изработени от висококачествена професионална хартия и здрава опаковка, за да ви помогне да улови всички прекрасни "първите мигове" в живота на вашето дете.Прости предварително изрязани етикети позволяват лесно отклеивать стикер, не трябва и не уврежда си.ГАРАНЦИЯ за СПОКОЙСТВИЕ ? Обичам своите стикери Little Moments Woodland Creatures baby milestone или върнете парите.

Опции за продукта

Свързани продукти