.

.

Mars Fox Нови Кънки за мишки и крачета за мишка, Крачета за мишки и Подложки за мишки за Безжична Лазерна мишка SteelSeries Sensei (идва с 2 комплекти)

Mars Fox Нови Кънки за мишки и крачета за мишка, Крачета за мишки и Подложки за мишки за Безжична Лазерна мишка SteelSeries Sensei (идва

BGN 3.03

Наличност
На склад

1Мишка Skatez за безжична лазерна мишка Steel Series Sensei. Притежава характерни свойства неклея, висока гладкост и висока износоустойчивост. Намаляване на триенето между мишката и подложка за мишка, причинено от трафика, достигне ефект за техническо обслужване. Това значително ще увеличи плавно между мишка и подложка за мишка след употреба, ще ви позволи да изпитате усещането за свободен полет. Работа с ролки за мишки е толкова продуманна и аккуратна, особено подпиливание край на краищата за заваряване, че това позволява ефективно да се избегне случайни scuffs на колелца за мишки. След като е изразходван след дълго носене на мишката, тя все още може напълно да се отделят без дефектна гума.Mars Fox Нови кънки за мишки и крачета за мишка, крачета за мишка и накладки за мишката за безжична лазерна мишка Steel Series Sensei (предлага се в 2 комплекти) - Дебелина 0,7 мм. Изработен от 100% тефлон.Крачета на мишката моля, Обърнете ВНИМАНИЕ : Преди да използвате кънки за мишката, махнете оригинални.Не увеличавайте разстоянието между мишка и подложка за мишка, така че да не засегне чувствителността на мишката.Съдържа подложка за мишка чисти по време на ежедневната употреба, избягвайте надраскване на мат и кънки на мишката от прах.

Опции за продукта

Свързани продукти