.

.

Aeafaryne Долната Скоба Притежателите удочек за лодки Регулируема Закопчалка за шина Притежателя въдици за рейлингов 7/81 Страничната Скоба за закрепване на багажник з?

Aeafaryne Долната Скоба Притежателите удочек за лодки Регулируема Закопчалка за шина Притежателя въдици за рейлингов 7/81 Страничната

BGN 20.64

Наличност
На склад

притежателят на пръчката с зажимными инструменти за монтаж скоби регулиран за водачи от 7/8 "1" (от 22 мм до 25 мм)Диа.be привързана към вертикални или хоризонтални релси. идеален за рибарски лодки / каяк / високи яхти. диаметър 1-5 /8". регулира от 7/8"1". 100% е абсолютно нов. тръба от морската неръждаема стомана 304 с клипс от неръждаема стомана 316, за монтаж на скобите. дренажни отвори в долната част на притежателя на въдица за премахване на вода. гумени детайли за защита на въдица от износване и удължаване на срока на служба.Лесно разположени и инсталиран, може да се монтира на вертикални или хоризонтални направляващи, в регулация за направляващи с диаметър от 7/8 "1" (от 22 mm до 25 mm). Гумени части могат да защити притежателя на въдици от износване и удължава срока на експлоатация. стягащи инструменти за монтаж на стена от неръждаема стомана 316 с притежателя на въдици от морската неръждаема стомана за лодки.Държачи за удилищ с отлична огледално покритие, много трайни и могат да се навежда, се препоръчват за всички кораби, включително и рибарски лодки, каяци, високи яхта.Долната скоба за закрепване на въдици на шина. пратката включва 2 на притежателя за удочек, 1 шестограмен ключ.Дренажни отвори в долната част на притежателя на пръчката за премахване на вода.Лесно разположени и инсталиран, може да се монтира на вертикални или хоризонтални направляващи, в регулация за направляващи с диаметър от 7/8 "1" (от 22 mm до 25 mm). Гумени части могат да защити притежателя на въдици от износване и удължава срока на експлоатация. стягащи инструменти за монтаж на стена от неръждаема стомана 316 с притежателя на въдици от морската неръждаема стомана за лодки.Държачи за удилищ с отлична огледално покритие, много трайни и могат да се навежда, се препоръчват за всички кораби, включително и рибарски лодки, каяци, високи яхта.Долната скоба за закрепване на въдици на шина. пратката включва 2 на притежателя за удочек, 1 шестограмен ключ.

Опции за продукта

Свързани продукти