.

.

Hemoton Лупа Ножица за нокти, Пила За Нокти, Кожички за маникюр върху пръстите на краката си, Машина за Рязане на нокти за Деца, Аксесоари за нокти, Ножица за нокти за по-?

Hemoton Лупа Ножица за нокти, Пила За Нокти, Кожички за маникюр върху пръстите на краката си, Машина за Рязане на нокти за Деца,

BGN 1.67

Наличност
На склад

НОЖИЦА за нокти на краката - те внимателно подстригают ноктите, сверхточные остриета осигуряват максимална производителност и дълготрайностНож за нокти С увеличително стъкло - Фините умения, изтънчен външен вид осигуряват тяхната популярност.Можете да го използвате с доверие.машина за рязане на ноктите, clear view.ДЕТСКИ нокторезачки - Нашият малък набор от продукти за грижа за ноктите, подходящи за вашата и на семейството или роднини.ГОЛЕМИ нокторезачки - Точния дизайн, нож от неръждаема стомана и ергономична форма.Ножица за нокти на краката за дебели нокти.Машинка за нокти - Изработен от качествени материали, което гарантира тяхната дълготрайност, можете да ги запазите за известно време.Списък на пакетите 1 x Машина за рязане на ноктите, Особености -Материал : PP, нокторезачки от неръждаема стомана за по-възрастни хора-Цвят : черен ножица за нокти на краката-Размер : 12,50 X3,50 X2,60 см / 4,91 X1,38 X1 дебела пила за нокти на краката. - Изработен от материал от неръждаема стомана, не е лесно ръжда, чист и гигиеничный.Ще ви хареса ножица за нокти на краката с тази дръжка за по-възрастните хора. - Бързо и лесно придаване на ноктите в желаната форма с помощта на фина подплата за нокти.Направете ноктите си красиви и почистете кусачками за нокти. -Машина за рязане на ноктите на пръстите на краката с устойчиво на изземване и сгъваем увеличително стъкло луксозни ножица за нокти може да увеличи доверието в себе си и да се намали умората на очите инструмент за рязане на ноктите. - Конструкция с увеличително стъкло, е особено подходяща за по-възрастни хора и деца, които използват нокторезачки в напреднала възраст. - Нашият малък набор от продукти за грижа за ноктите - идеален подарък, подходящ за вашето семейство или с увеличително огледало роднини.Информация за продукта Машинка за нокти за домашни любимци, Този комплект за рязане на ноктите ще помогне на възрастните хора безгрижно отрежете ноктите.ножица с лупа, Това също е добър подарък за вашите мама и татко.

Опции за продукта

Свързани продукти