.

.

SOLUSTRE Keyboards Keycap Капачки за ключове Смяна на Аксесоари Интервал Чрез Дизайн Капачка за клавиши на Хх Механичен Аксесоар с черен Блясък - Клавиатура Персонални Cm САМ С?

SOLUSTRE Keyboards Keycap Капачки за ключове Смяна на Аксесоари Интервал Чрез Дизайн Капачка за клавиши на Хх Механичен Аксесоар

BGN 2.33

Наличност
На склад

Аксесоар за клавиатура - С матово покритие, осигурява добро усещане за ръце, за удобно печатанеКАПАЧКА за ключ - процеса на нанасяне на масло и гравиране, липсата на избледняване, дълъг експлоатационен живот.Капачка за компютърни клавиши - практичен и интелигентен подарък за вашия приятел-любовник на клавиатурата и семейството му.Подмяна на капаци за геймърска КЛАВИАТУРА - дизайн и изящна изработка. най-добрият заместител на вашата стара, счупена.Клавиш за МЕХАНИЧНА КЛАВИАТУРА-модел, светлината може да преминава през централна част, много уникален и модерен.Осъществяване на Списък 1 x капачка за ключове Характеристики-Благодарение на матовому процеса, осигурява добро усещане от ръцете, удобно наемат и натиснете Взаимозаменяеми капачка за Backspace на клавиатурата. -Първоначалната височина, съответстваща на останалата част капачка за ключове, не ще выпирать от капачка за клавишите на клавиатурата. -Практичен и интелигентен подарък за вашия приятел-любовник на клавиатурата и семейството, просвечивающий през капачка за ключове. -Изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство за смяна на капачка за игри клавиатура. - Полупрозрачен дизайн, светлината може да проникне през част от фигурата, е много смешно да използвате клавиша за игри клавиатура. -Материал : покритие за механична клавиатура от ABS-пластмаса Описание на продукта Клавиш за механична клавиатура Тънка работа, осигурява практичност.Преносимото капачка за геймърска клавиатура е изработена от висококачествен материал, който притежава висока якост и лесно деформиран.Аксесоар за клавиатурата Тази замяна ръчна клавиш на клавиатурата е направена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти