.

.

SOLUSTRE 30 бр. Пръст с Етикети Португалски Лаптоп Чуждестранна Стикер Надписи и Клавиатура Многофоновые Етикети Език Черно Многоезичен Протектор Етикети за Работния ?

SOLUSTRE 30 бр. Пръст с Етикети Португалски Лаптоп Чуждестранна Стикер Надписи и Клавиатура Многофоновые Етикети Език Черно Многоезичен

BGN 1.00

Наличност
На склад

ПОРТУГАЛСКИ етикети с лепенки за клавиатура - и това предпазва клавиатурата от малки драскотини и ще я чисти и вид!Покритието на клавиатурата на лаптоп - Тези многоезикови етикети за клавиатура, изработени от висококачествен материал, издръжлив на употреба.ОБВИВКА БЕЗЖИЧНА КЛАВИАТУРА - - Цвят : Черен, бял португалски.Нашите стикери за клавиатура е съвместима с почти с всички най-нови версии на настолни КОМПЮТРИ и на лаптоп клавиатури, включително жични или безжични клавиатура.ЕТИКЕТИ С надписи на клавиатурата - С нашите стикери на клавиатурата с няколко езика никога повече не трябва да купуват друга скъпа мулти-езикова клавиатура.Стикери за лаптоп клавиатура - Тези лепенки за клавиатура на няколко езика, изработени от висококачествен материал.Пратката включва 30 x етикети на клавиатурата Функции - Тези етикети на клавиатурата са подходящи за комуникация на различни езици, за обучение или за езиковата самостоятелно учене клавиатура за лаптоп. - Това е чудесен начин за актуализиране на износени буквата клавишите на вашата клавиатура, с помощта на друг капаци на клавиатурата в нов стил. - Тези етикети на клавиатурата са направени от приятен материал, който може да бъде дълго време служи стикер с азбука на клавиатурата. - Декоративни лепенки за клавиатура за вашия приятел, и на семейството. - Материал : Подарък за студенти от PVC. - Всяка буква е залепен индивидуално, така че можете лесно да изтриете буква от опаковки на корицата на клавиатурата на лаптопа. -Размер : Около 18,00 X6,50 X0,50 см /7,07 X2,55 X0,20 инча, Стикери за лаптоп клавиатура.Описание на продукта Стикери за лаптопи Keyboard Ако търсите етикети за клавиатура на няколко езика, а след това си търсения окончены!Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Етикети със стикери на португалска клавиатура Тези лепенки за клавиатура изпълнени на черен фон с бели букви, която ще ви предостави прекрасни впечатления от употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти