.

.

12 Бр. Адаптер за микрофонной багажник, Адаптер Адаптер за микрофон с дърворезба от 5/8 контакти до 3/8 щепсела и от 3/8 контакти до 5/8 щепсела от 5/8 контакти до 1/4 щепсела ?

12 Бр. Адаптер за микрофонной багажник, Адаптер Адаптер за микрофон с дърворезба от 5/8 контакти до 3/8 щепсела и от 3/8

BGN 6.33

Наличност
На склад

Високо качество - Тези преходници за микрофонных подпори добре проектирани и произведени от пълномаслено металЗдрава метална конструкция гарантира дълъг живот и надеждна ежедневна употреба.Отлична замяна евтино.пластиковому адаптер.Държи здраво микрофона.Функции - Тези преходници с дърворезба от 5/8 "до 3/8" са предназначени за повечето микрофонных подложки, въз основа на представени на пазара, като Blue Yeti mic, Blue Yeti X mic, микрофон стойка, Blue Snowball Ice Mic, Blue Radius III shock mount, Razer Seiren X. Адаптер с резба от 5/8 "до 1/4" за използване със стандартни микрофонными подкрепа и микрофонными скоби / микрофони.Спестете своите пари - вече не е необходимо да плаща за връщане стойка за микрофон и повторен поръчка на друг щанд.Конвертиране притежателите на микрофони и аксесоари с резба 5/8 "на 3/8" или 5/8"на 1/4". 4 вида адаптери с различна дърворезба предоставят по-широк набор от скриптове, което ви гарантира приятно преживяване.Дърворезба с прорези - Резба, преходници с 5/8 щепсела на 3/8 щепсела и с 5/8 щепсела на 1/4 щепсела за микрофонной стелажи са на повърхността на отвори, които позволяват лесно да се инсталира и да стреля.Нескользящая конструкция - Грапавата повърхност осигурява отлично сцепление за лесна инсталация и премахване, пълна и дълбока резба, без чеп, лесен за инсталиране, устойчива и плътна.Устойчива на плъзгане каучукови уплътнители за защита на вашето оборудване.

Опции за продукта

Свързани продукти