.

.

Zevnico 8 Бр. Светлинни Контакти E26 E27, Черна Средната Вита Основа с Пръстен за Абажура, Държач за крушка на Едисон в ретро стил, работа на смени Кутията за контакти елект?

Zevnico 8 Бр. Светлинни Контакти E26 E27, Черна Средната Вита Основа с Пръстен за Абажура, Държач за крушка на Едисон в ретро стил, работа

BGN 14.25

Наличност
На склад

【Основната характеристика】Тази лампа E26 /E27, изработени от бакелит с метална сърцевина, което го прави устойчив на топлина, пламък и корозияОборудван с резбови кабелни захватами за фиксиране и защита на кабели, което удължава живота му. 【Лесен и удобен】 Притежателя лампи Zevnico разработен с резбови елементи за лесна инсталация, към него е прикрепен регулировочное пръстен за абажура (диаметър 2,125 " / 54 мм), което може да се използва за закрепване на различни абажуров. 【Сигурен и здрав】 Опаковка от 8 броя. Обща височина в събирането на : 3,18 инча (81 mm), долен диаметър 1,25 инча (32 мм).Нашият притежателя лампи E26 /E27 одобрен от UL, има капацитет от 100 Вата и 250 В, най-вече за по-дълга употреба на закрито. 【Широка приложимост】 Гнездо на електрически крушки Zevnico може да се използва с всички основни лампи E26 / E27, led, халогенни CFL-лампи и т. За различни случаи, и то е идеално за осветителни тела DIY, висящи лампи в ретро стил, осветителни тела за консервени кутии, декоративни осветителни тела и много други. 【Гаранция за удовлетвореност】 На цокъл на лампата Zevnico E26 се предлага гаранция за връщане/ замяна в рамките на 2 месеца, гаранция, подмяна без дефекти на изделията е 12 месеца.Не се колебайте да се свържете с нас по всички въпроси, свързани с продукта, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Външен фенольно-бакелитовый материал и издържа на висока температура до 80 ℃, вътрешен метален материал осигурява добра проводимост и устойчивост.Идеалната светлина контакт с ръцете си : .Светлинен изход E26 /E27 - перфектният аксесоар за вашето осветление и декор, можете да го използвате за направата на различни осветителни тела със собствените си ръце и за украса на вашия дом или офис, да създаде желаната атмосфера или промяна на стила.Уверете се, че мощността на вашите лампи не превишава препоръчителната, за да се избегне риск от пожар.Широко се използва като аксесоари за ретро-осветление за декориране на дома и развлечения, като трапезария, кухня, кафенета, барове, ресторанти и т.

Опции за продукта

Свързани продукти