.

.

Машинки за Подстригване на коса за Мъже, USB Електрическа Машина За Подстригване на Коса 3-Цветен Прозрачен Машина За Подстригване на Тялото Стоманен Нож на Машинкат

Машинки за Подстригване на коса за Мъже, USB Електрическа Машина За Подстригване на Коса 3-Цветен Прозрачен Машина За Подстригване

BGN 28.17

Наличност
На склад

Безопасни и остриета за подстригване машина за подстригване на коса с самозатачивающимися прецизионными остриета от високо стомана, така че няма нужда да се притеснявате за ржавлении или дръпна косатаТова е електрическа машинка за подстригване на коса притежава висока мощност, плавностью и ниско ниво на шума, дълъг живот, гладка бритьем без задръстване с косата и не се страхува от мекота, твърдост и дебелина.Машина за подстригване на коса с вградена акумулаторна висококачествена и сигурна литиево-йонна батерия с голям капацитет, която осигурява по-дълго време на бръснене.Ергономичен захват на машинката за подстригване на коса, която е закрепена по такъв начин, че да гарантира удобен и сигурен захват.Изключително здрави и ви осигурява по-бърза, сигурна и точна подстрижка косата.Качествен подарък, най-добър личен подарък на мъж в живота си!Татковците, съпрузи и момчета, ще се радвате на тази първокласна прецизна машина за рязане коса за всякакъв повод!. На 100% безопасна, тази машина за подстригване на коса е подходяща както за професионални фризьори, така и за домашни потребители.Нашата машина за подстригване на косата ще доведе до по-голямо удоволствие и вълнение в живота си.В нашата машинка за подстригване за коса се предлага с доживотна гаранция и за връщане на парите.Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Спецификация : Модел на продукта : електрически ножици за подстригване волосвольтная мощност : 110-240 v Време за зареждане : около 3 часа (може да се използва за зареждане и за свързване) Материал ножове : нож от титан сплаваинструкция1. Натиснете ключа за да включите пишеща машина за подстригване на коса. Подстригване на косата по главата до подходяща дължина.Не използвайте пишеща машина за подстригване на коса в обратна посока, в противен случай това може да доведе до обрезке3. Натиснете превключвателя, за да изключите пишеща машина за рязане волосупаковочный лист машинка за подстригване * 1 ком 1,5 мм.

Опции за продукта

Product model:
electric clippers
Voltage power:
110-240V
Charging time:
about 3 hours( can be used for charging and plugging)
Blade material:
titanium alloy blade
Instructions:
1. Press the switch to turn on the hair clipper.:
2. Cut the hair along the head to an appropriate length.:
Do not use the hair clipper in the opposite direction, otherwise it may cause trimming:
3. Press the switch to turn off the hair clipper:
Packing List:
Trimmer*1:
Comb 1.5mm*1:
Comb 3mm*1:
Comb 4.5mm*1:
Comb 6mm*1:
Comb 9mm*1:
Comb 12mm*1:
Cleaning brush*1:
Charging cable USB*1:
Alloy Durable Cutter Head:
30°acute- angle cutting technology, the blade is smooth and sharp, and the 30° cutting angle can greatly improve the cutting efficiency.:
Replaceable Limit Comb:
The intimate limit comb, equipped with limit combs of different lengths, becomes a hairdresser in one second.:
Exquisite Appearance Design:
It is designed according to the ergonomic grip, so that it will not be tired for a long time. Cut hair styling conveniently and quickly. :

Свързани продукти