.

.

ISOBU LILIANG- - Охладителите от Изпарителен Охладител на въздуха Домакински овлажнител Вентилатор, водно охлаждане Мобилен вентилатор, климатична Инсталация безшумен ?

ISOBU LILIANG- - Охладителите от Изпарителен Охладител на въздуха Домакински овлажнител Вентилатор, водно охлаждане Мобилен вентилатор,

BGN 1.00

Наличност
На склад

◆§ Изключване на звука при използване на много ниско ниво на шум, който не пречи на нормалната почивка на семейството ◆§ По - голям капацитет- резервоар за вода е много по-голям капацитет и капацитет 7 литра вода.Той не се изисква честа добавяне на вода, което е много неприятен. ◆§ Характеристиките на продукта - Това е много практичен въздушен охладител, екологично чист, охлаждане не се използва фреон, нужда само от вода. ◆§ Удобен за употреба, на много малък размер, 770*370 *275 мм, за по-лесно отстраняване и лесно съхранение, когато не се използва. ◆§ Характеристиките на продукта - Множество функции, които не само охлаждат, но и овлажняват въздуха. ★ Гаранция за нашето обзавеждане за съхранение е 3 години, ако срещнете някакви проблеми в продължение на 3 години, ние отново ще ви изпратим ново оборудване, ще възстановяване на загубени данни е безплатно, гаранция за качество, по-големи частици чип, моля, бъдете сигурни в покупката!Добре дошли в магазин.Размери на продукта : 770*370*275 мм Тегло на продукта : 6000 г Мощност на продукт : 130 W Скорост на въртене : третата прехвърляне Номинално напрежение : 220 v, Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим проблема възможно най-скоро.ако имате някакви проблеми с продукта, ние ще ви предложим услуга в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти