.

.

Син/Жълт Автоматична Машина за продажба на Бонбони, Автомат за продажба на играчки, Домакински и търговски Автомат за Яйца, Автомат за продажба на Ядки за домашни л?

Син/Жълт Автоматична Машина за продажба на Бонбони, Автомат за продажба на играчки, Домакински и търговски Автомат за Яйца, Автомат за продажба

BGN 41.53

Наличност
На склад

【Прилагането на 】 : Нашата машина за дъвки може да се използва на много места, например в помещения, търговски центрове, игрални зали, кина, магазини и др 【Материал】 : Нашият продукт е изработен от сплав с добро качество и лесен за почистване; автомат за продажба на детски играчки е здрава и е трайна употреба. 【Обемът】 : Най-голям диаметър на обхвата на нашия продукт, който може да бъде вмещен : 32 mm; капацитет до 600 бр. монети; и обемът на бонбони : 200 бр. топки с диаметър от 32 мм прибл. 【Конвейерность】 : Нашата автоматична машина за производство на шоколадови бонбони с прозрачен панел на КОМПЮТЪРА, така че можете да наблюдавате състоянието на продукта по всяко време. 【Забележка】 : Продуктът е подходящ само за съхранение на плоски бонбони с диаметър по-малко от 32 мм : например, M, в закрити помещения, търговски центрове, игрални зали, кина, магазини и др. 【Материал】 : Нашият продукт е изработен от сплав с добро качество и лесен за почистване; автомат за продажба на детски играчки е здрава и е трайна употреба. 【Обемът】 : Най-голям диаметър на обхвата на нашия продукт, който може да бъде вмещен : 32 mm; капацитет до 600 бр. монети; и обемът на бонбони : 200 бр. топки с диаметър от 32 мм прибл. 【Конвейерность】 : Нашата автоматична машина за производство на шоколадови бонбони с прозрачен панел на КОМПЮТЪРА, така че можете да наблюдавате състоянието на продукта по всяко време. 【Забележка】 : Продуктът е подходящ само за съхранение на плоски бонбони с диаметър по-малко от 32 мм : като шоколадови зърна M & M, тя не е подходяща за съхранение на сферични бонбони или надуваеми топки.Описание Применимая среда : вътре в помещенията (Търговски центрове, игрални зали, кина, магазини и т.,) Спецификация: Вид на продукта : Машина за производство на шоколадови бонбони Вид на продукта : Абсолютно новия Материал : сплав + PC Монета се приема : 25 цента Цвят : син / жълт (по избор), Капацитет на монети : до 600 бр. Най-голям диаметър на обхвата, който може да бъде поставен : 32 мм, Обемът на бонбони : 200 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти