.

.

aceyoon [3 Серии правоъгълни USB C с оплеткой с дължина 1 метър под ъгъл 90 градуса от USB преди зарядно устройство Type C и синхронизиране на данни за Двоен L-образен кабел USBC, с?

aceyoon [3 Серии правоъгълни USB C с оплеткой с дължина 1 метър под ъгъл 90 градуса от USB преди зарядно устройство Type C и синхронизиране

BGN 6.79

Наличност
На склад

【Дизайн във формата на буквата "L" и от двете страни】:Този правоъгълен USB кабел отлично за играчите, защото можете да играете игри, да гледате видео и зарежда едновременно с кабела не ще блокира ръката сиНамалете огъня, защитете интерфейс и удължава срока на експлоатация и по време на употреба. 【Универсална съвместимост】 : Този кабел USB 2.0 може да поддържа зареждане и синхронизация на данни за повечето устройства Type-c.Например, за Galaxy S10, S10 +, S9, S9 +, Note8, Hua-вей P40, 30, P20, Mate 12, Pixel, за таблет на Nokia N1 и т. 【Висококачествен USB кабел Type C】: Подходяща връзка от алуминиева сплав, не е лесно да се прекъсне, издръжлив на употреба.Благодарение на высококачественному плетеному слоя вече не е необходимо да се притеснявате за царапинах и извиване, повторна връзка и се отделят. 【Удебелен медно жило】: Благодарение на максималната скорост на зареждане с висок ток 2,4 Както и този на 90 градуса кабел type C може не само да ви спести време за зареждане, но също и подобряване на ефективността на зареждане.Снимки с висока резолюция, филми и други файлове с голям размер могат да бъдат предадени за няколко секунди. 【Преносим кратък размер】: Преносим къс кабел с дължина 1 метър / 30 см, може лесно да отговарят на изискванията на power bank, подходящ за съхранение и лесно да се пренася от офиса.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни чрез, ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.Name : USB Кабел A-C USB под прав ъгъл.Функция : Зареждане + пренос на данни.Ток : Макс 2,4 А. Интерфейс : USB2.0 x 1, USB C x 1. Съвместимост : Поддържа зареждане и синхронизация на данни почти за устройства с Type-c.Например, съвместими с Google Chromebook Pixel, таблета Nokia N1, е съвместим с Galaxy S10, S10 plus, S9, S9 plus, Note8, Hua-вей P30, P20, Капитан 20 и т., Опаковъчен лист : Правоъгълен кабел USB2.0-Type C 1ft x 3.

Опции за продукта

Свързани продукти