.

.

FOMIYES 15 Бр Дъска за демонстрация на Ноктите Поставка за демонстрация на Ноктите Книга за показване на Върховете на ноктите Маслото За нокти на Въздушната Ноктите Кн?

FOMIYES 15 Бр Дъска за демонстрация на Ноктите Поставка за демонстрация на Ноктите Книга за показване на Върховете на ноктите

BGN 26.78

Наличност
На склад

Табло за дизайн на ноктите : Цифри, нанесени върху табло достатъчно ясно, за да могат вашите клиенти да могат да избират своя любим цвятЕвропейската дъска за демонстрация на маникюр : Цветни карти с гел за нокти изпълнени в европейски стил, изящно и стилно.Дисплей за нокти : Материал, който използваме, са внимателно обработени, за да цветни карти за нокти са надеждни качество.Багажник за изложба на стоки за нокти : изящна изработка ще ви гарантира по-дълъг живот и деликатни подробности.Таблицата показва ноктите : дизайн, цветни дъски за гел за нокти ще ви помогнат да си добре изработени фалшиви нокти и да ги чисти.Табло за дизайн на ноктите : Цифри, нанесени върху табло достатъчно ясно, за да могат вашите клиенти да могат да избират своя любим цвят.Европейската дъска за демонстрация на маникюр : Цветни карти с гел за нокти изпълнени в европейски стил, изящно и стилно.Дисплей за нокти : Материал, който използваме, са внимателно обработени, за да цветни карти за нокти са надеждни качество.Багажник за изложба на стоки за нокти : изящна изработка ще ви гарантира по-дълъг живот и деликатни подробности.Таблицата показва ноктите : дизайн, цветни дъски за гел за нокти ще ви помогнат да си добре изработени фалшиви нокти и да ги чисти.Кръст Бод Пакет включва 15 x нокти дисплей дъски Характеристики -Цвят : бял, розов, черен Гел за нокти Цвят на карти -Материал : ABS Типсы Дисплей дъска -Размер : около 22.27 X0 нокти Стелажи Дисплей Рамка. -Оставете ви перфектен начин за показване на вашия маникюрного лак за нокти върху дъската за обяви. -Използване на висококачествен материал ABS, нашите продукти могат да бъдат издръжливи за дълготрайна употреба. - дизайн, цветни табла за нокти с гел за нокти могат да украсят си добре изработени фалшиви нокти и да ги чисти. Режийни ноктите. -Можете лесно да правите снимки и пускането на върховете на ноктите си, така че те биха могли много пъти служи като стойка за демонстрация на административните съвети.

Опции за продукта

Свързани продукти