.

.

Опаковка сапун Бутилка Опаковка Лосион Опаковка Течна Емулсия Кухненска Мивка Контейнер за Сапун Помпа Стенен за Душ от Неръждаема Стомана 304 (черен) Опаковки, Лос?

Опаковка сапун Бутилка Опаковка Лосион Опаковка Течна Емулсия Кухненска Мивка Контейнер за Сапун Помпа Стенен за Душ от Неръждаема

BGN 2.33

Наличност
На склад

Характеристики-Този флакон с дозатор сапун за разкрасяване всяка банята или кухнятаОбновете оформяне на вашата баня.Елегантен минималистичен дизайн, класически черен цвят създава комфортна и красив живот.Черно покритие блокира светлината и по този начин предпазва течността в бутилката. външен вид от неръждаема стомана 304, висока температурна устойчивост, здравина и дълготрайност.Горната част на помпата : повърхност е изработена от неръждаема стомана, а вътрешната част - от висококачествени пластмасови тръби.Характеристики-Този флакон с дозатор сапун за разкрасяване всяка банята или кухнята.Обновете оформяне на вашата баня.Елегантен минималистичен дизайн, класически черен цвят създава комфортна и красив живот.Черно покритие блокира светлината и по този начин предпазва течността в бутилката. външен вид от неръждаема стомана 304, висока температурна устойчивост, здравина и дълготрайност.Горната част на помпата : повърхност е изработена от неръждаема стомана, а вътрешната част - от висококачествени пластмасови тръби.Гъвкави захранващи сапун - Нашият опаковка от сапун може да се използва за лосион, сапун за миене на съдове, шампоани, сапуни за ръце, масажно масло и т. Това е най-добрият избор за баня и кухня.Name : Опаковка за сапун Материал : неръждаема стомана 304 Обем : 200 мл ~ 350 мл Как да използвате : Выдавите течност Цвят : черен Начин на монтаж : стена и на масата Определяне : сапун за ръце, душ гел, шампоан, балсам и т. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. 2, в комплекта не се включват стоки, различни от опаковка за сапун, както е показано на снимката на продукта. 3 моля, обърнете внимание, че поради разнообразието на монитори не могат да бъдат малки хроматичната аберация, моля, приемете 4, се дължи на ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 0-1 мм, благодаря ви на 5. Добре дошли на вашето разделение на труда и обратна връзка, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

Опции за продукта

Свързани продукти