.

.

Тавана лампа с вентилатор, тавана лампа с многофункционален вентилатор, окачен лампа Bluetooth, с лампа и високоговорител, закрит невидим вентилатор, вентилатор на тав?

Тавана лампа с вентилатор, тавана лампа с многофункционален вентилатор, окачен лампа Bluetooth, с лампа и високоговорител,

BGN 55.90

Наличност
На склад

【Осветление монтаж на таван фенове】 Модерна проста скрита таванна вентиляторная лампа поддържа карфиол и трехцветную функции на осветлениеМожем да се свърже с приложение за мобилен телефон с 93 вградени цветови режими.Свободно изберете вашия любим цвят и цветни осветителни тела ще се създаде светло място.В същото време има три вида осветление : топла светлина, студена светлина и естествена светлина.Светлина е мека и не е ослепителен. 【Функция за регулиране на скоростта и затъмняване】 дистанционно управление може да упражни 3 организираха регулировка на скоростта на вентилатора и функция за синхронизация; вентилатор и осветление могат да се използват едновременно; дистанционно управление може да извършва корекция яркостта на светлината, от бяла светлина до топли цветове, цветова температура може свободно да се регулира, и тя по-пълно отговаря на вашите изисквания към яркостта и цвета на светлината;. 【Вградена таванна вентиляторная лампа】 Тя е вентиляторное охлаждане, циркулация на въздуха, осветление и други функции.Невидими перката по-красиви.Това е добър партньор в кабинета, в спалнята и други помещения, който ви хладен вятър; Мощност може да достигне около 35 Вата при 1300 оборота в минута;. 【Подходящ за множество сценарии】Този-вградени вентилатор на тавана с осветление обмислен и гъвкав.Този фен, не е подходящ за горещите летни дни, но и има отлични световыми ефекти и може да се използва по всяко време на годината.Дизайн на външния вид подходящ за външни сцени, като хол, спалня, трапезария, апартамент, вила, парти, хотел и т. Това е задължителен елемент за дома. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Ние предлагаме гаранционно обслужване за срок от 3 години, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси 24 часа в денонощието.Модерна проста скрита таванна вентиляторная лампа поддържа карфиол и трехцветную функции на осветление.Можем да се свърже с приложение за мобилен телефон с 93 вградени цветови режими.

Опции за продукта

Свързани продукти