.

.

6 Опаковки Черна маска за лице с подвижен щит за очите, Защитно Дишаща маски за лице, за възрастни, за Многократна употреба Миещи Памучни Маски за лице за подарък за ?

6 Опаковки Черна маска за лице с подвижен щит за очите, Защитно Дишаща маски за лице, за възрастни, за Многократна употреба Миещи

BGN 7.49

Наличност
На склад

90% Памук, 10% вискозаПроизведено в САЩ или са внесени. ? Регулируема тел за носа - вие откривате си фигура!Идеално подхожда на вашето лице.Пластичните лък тел на носа предотвратяват ръми точки.???Съвети : Преди да се използва трябва да се свали защитното фолио от двете страни на защитната маска за очите. ? Регулируеми ушни панти - Размерът може да се регулира в зависимост от вида на главата на повечето хора.? РАЗМЕР - 9,06 инча x 6,30 инча x 3,35 инча.???Съвети : Преди да се използва трябва да се свали защитното фолио от двете страни на защитната маска за очите. ? Перфектен дизайн-Може да се замени конструкция на филтъра = Двойни филтри.Дишащ памук материал + дихателен клапан = Леко дишане.Лицеви маски с щит за очите = Двойна защита.? Пратката включва-6 опаковки 3-слойна маска за лице с подвижен щит за очите. ? Материал - 3-слойная дизайн от 100% полиэстерового памук, 5-слойный филтър с активен въглен. подходящ за дълго носене на кожата, удобна, мека, притежава предимствата на премахване на пот и отлична пропускливост на въздуха. ? Широко приложение - Стилен дизайн унисекс.Подходяща за партита, къмпинг, училища, вътрешен офис, супермаркет, парк, движение, пътуване, катерене и ежедневна употреба и т. ? ?? Добре дошли в HEALT shop, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ❦❦ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние веднага ги решим. ❥Приятно пазаруване!^_^ По-голям избор в HEALT Shop! ?Намерете "HEALT", за да изберете повече видове продукти ? ??Надявам се да прекарате приятно докато пазарувате!Благодаря ви!.

Опции за продукта

Свързани продукти