.

.

Монтиране на столче за душата, Стол за почивка в Банята, Сгъваема Седалка за Душ, Сгъваема Пейка за Баня, Столче за Душата, Столче за тоалетни принадлежности Qf Shop (Цв?

Монтиране на столче за душата, Стол за почивка в Банята, Сгъваема Седалка за Душ, Сгъваема Пейка за Баня, Столче за Душата, Столче

BGN 49.40

Наличност
На склад

Седалката на ергономичния си дизайн, подходящи за хора, което ви гарантира изключително благоприятни условия за душата -Идеално, ако не можете за известно време да стоя или искате да седнете и да се отпуснете под душ. Трайно и сигурно средство за баня. -Изискан, модерен, нов, практични и декоративни, безопасен и удобен, удобен за потребителя дизайн, не заема много място. -Сигурен и удобен, гладка и нежна текстура, лесен за почистване. -Този продукт е с широк спектър на приложение, подходящи за инсталиране и използване в душ стаи, бани, съблекалнята, болници, старчески домове, на дома и на други места.Седалката на ергономичния си дизайн, подходящи за хора, което ви гарантира изключително благоприятни условия за душата. -Идеално, ако не можете за известно време да стоя или искате да седнете и да се отпуснете под душ. Трайно и сигурно средство за баня. -Изискан, модерен, нов, практични и декоративни, безопасен и удобен, удобен за потребителя дизайн, не заема много място. -Сигурен и удобен, гладка и нежна текстура, лесен за почистване. -Този продукт е с широк спектър на приложение, подходящи за инсталиране и използване в душ стаи, бани, съблекалнята, болници, старчески домове, на дома и на други места.Търговска марка : Jiabo Hole Размер на отвора : 8 мм Материал : с големи крака или без тях : Nowвысота : 250 кгградусы височина : Nomмодель : Y501/Y502/Y503/У504Стол за баня : повдигащ сидениекинема Стол : Лекционна морска Приложение : Монтиране на стол разнообразни и подходящи за бани, коридори, бани, домове, обществени места и т.

Опции за продукта

Свързани продукти