.

.

Пискюл За Бръснене, Коса За Бръснене, 2 Цвята Пискюл За Бръснене Ръчно изработени Синя Дръжка Сребърен Пръстен Мъжки Салон за Красота Пискюл за Бръснене за Домашно ?

Пискюл За Бръснене, Коса За Бръснене, 2 Цвята Пискюл За Бръснене Ръчно изработени Синя Дръжка Сребърен Пръстен Мъжки Салон за

BGN 50.29

Наличност
На склад

★ 【Синя дръжка】Пискюл за бръснене hair salon е естетически привлекателна химикалка с извита повърхност за по-удобно захващане, четка за бръснене удобно да се ползват ★ 【Комфортно бръснене】 Ефективно увеличава пяна и крем за бръснене, осигурява комфортно бръснене, ефективно премахва остатъци, боклук, мръсотия или други предмети, прилипшие до брада. ★ 【 Определяне на използването на】 Пискюл за бръснене на брада, има малък размер и тегло, пискюл за бръснене на брада е много подходящ за много видове места, e.in в салона, у дома и по време на пътуване. ★ 【Найлонови четки】Можете да използвате нейлоновую четка за по-добро бръснене.Пискюл за бръснене със синя дръжка, която изсъхва бързо и лесно почистване при всяко бръснене. ★ 【Идеален подарък】 Пискюл за бръснене, има добре обмислен дизайн, който е идеален за даването на подаръци, като коледа и хэллоуинские изненади, вашите приятели и скъпи бащи.Параметри : Тип на продукта : Пискюл за бритьяматериал : пластмаса, найлон Комплект : 1x пискюл за бръснене.

Опции за продукта

Item Type:
Shaving Brush
Material:
plastic, nylon
Package list:
1x shaving brush

Свързани продукти