.

.

училищен Раница за момчета mezhsa, Начален Среден раница с цип за лаптоп, Юношеството Водоустойчив Лесен 17 инча (Костюм в черно)

училищен Раница за момчета mezhsa, Начален Среден раница с цип за лаптоп, Юношеството Водоустойчив Лесен 17 инча (Костюм в черно)

BGN 18.69

Наличност
На склад

1 Лека детска раница : Тази детска, училищна чанта се предлага в син цвят за мъже и жени, черен за момчета и розово за момичета, подходяща за деца на възраст над 7 години и тийнейджъри, размер 43x30x14 см (17x12x5,5 инча). Висококачествен раница за лаптоп : За разлика от повечето марки, тази раница Galaxy е изработен от висококачествен нейлонового материал, който е водоустойчив, устойчив на надраскване и износване.Маркови цип Sbs, здрави двойни прошитые шевове, подсилени презрамки с триъгълна шевове, меко дъно, подсилени на задния панел и траен вътрешен калъф за лаптоп Осигуряват цялостна защита на вашата техника. Раница с голям обем : побира всичко най-необходимо, и не само ви предоставя достатъчно място за поставяне само на вашия лаптоп, папки, а също така книги, тъкани, зарядни устройства, бутилки с вода, химикалки, маркери или други малки неща, които ежедневно се нуждаем. Многофункционална училищна чанта : Тази раница може да се използва като пътна чанта, работно раница, чанта за партита почивен ден, подходящ за хора от всички възрасти.Също така идеална за пътуване, къмпинг, туризъм, пикник, летни / зимни лагери и други видове спортове на открито.И ще се превърне в идеален подарък за младото поколение или приятелите. Нашата раница с изображение, с цип-това е процес на накисване плат, детето ми се радва на тази чанта в продължение на две години, без избледняване и без бръчки, всеки фигура цип е различна, на една и съща партия раници, има само един и същи стил, но не и еднакъв, избягвайте един и същи стил, моля, доверете се на собствения си избор. Лека детска раница : Тази детска, училищна чанта се предлага в син цвят за мъже и жени, черен за момчета и розово за момичета, подходяща за деца на възраст над 7 години и тийнейджъри, размер 43x30x14 см (17x12x5,5 инча). Висококачествен раница за лаптоп : За разлика от повечето марки, тази раница Galaxy е изработен от висококачествен нейлонового материал, който е водоустойчив, устойчив на надраскване и износване.

Опции за продукта

Свързани продукти