.

.

MEWOOU 480шт (20 листа) Самозалепващи се Раздели Водоустойчиви Дишащи Лепило Разделите Двустранен Стикер за Желе за Нокти Супер Лепкавите Етикети с Изкуствен Лепило за ?

MEWOOU 480шт (20 листа) Самозалепващи се Раздели Водоустойчиви Дишащи Лепило Разделите Двустранен Стикер за Желе за Нокти Супер Лепкавите

BGN 2.26

Наличност
На склад

Бързо управление : Лесно се вдига, позволява повторно използване на външен нокти, подходящи за професионалисти и начинаещи, идеален инструмент /подарък за любителите на нийл-арт!Просто почистете ноктите (подсушете ги), изберете подходящ етикет, ноктите и натиснете етикети с гелевым лепило за нокти за около 10 секунди, за да завърши маникюрБързо управление : Лесно се вдига, позволява повторно използване на външен нокти, подходящи за професионалисти и начинаещи, идеален инструмент /подарък за любителите на нийл-арт!Просто почистете ноктите (подсушете ги), изберете подходящ етикет, ноктите и натиснете етикети с гелевым лепило за нокти за около 10 секунди, за да завърши маникюр. ♦ Съдържание на опаковката : 20 листа раздели (по 24 раздели на лист), 12 табове с различни размери на всеки лист, можете да изберете най-подходящите и не се тревожи за това, че не е достатъчно за използване. ♦ Бързо управление : Лесно се вдига, позволява повторно използване на външен нокти, подходящи за професионалисти и начинаещи, идеален инструмент/подарък за любителите на нийл-арт!Просто почистете ноктите (подсушете ги), изберете подходящ етикет, ноктите и натиснете етикети с гелевым лепило за нокти за около 10 секунди, за да завърши маникюр. ♦ Подобряване на вискозитета и ультратонкость : екологични етикети с изкуствен лепило за нокти, които са по-трайни, отколкото стандартната версия, малко жълтеникави и по-тънки от обикновените лепила tabs. ♦ Безвредни и водоустойчив : етикети с желейным лепило за нокти имат ежедневна степента на водоустойчивост [Не замачиваются в продължение на дълго време].По-малко износване или алергична реакция, както в случая с лепило. ♦ Гаранция за качество : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, с изключение на определени от закона празнични дни.И ние предлагаме услугата връщане на стоката в рамките на 30 дни, в случай на възникване на проблеми с качеството.

Опции за продукта

Свързани продукти