.

.

BYBYCD Декорация за нокти с ръцете си, с Преливащи се цветове от Цветни 3D Стикери За нокти, Лъскава Градиентные Женски Плъзгачи за нокти (самозалепваща-#2)

BYBYCD Декорация за нокти с ръцете си, с Преливащи се цветове от Цветни 3D Стикери За нокти, Лъскава Градиентные Женски Плъзгачи

BGN 0.67

Наличност
На склад

Вид на продукта : Лазерен стикер за дизайн на ноктитеЦвят : смесен цвят. Размер : около 14 * 8,8 мм В комплекта са включени : 1 * Стикер за дизайн на ноктите.Вид на продукта : Лазерен стикер за дизайн на ноктите.Цвят : смесен цвят. Размер : около 14 * 8,8 мм Пратката съдържа : 1 * стикер за дизайн на ноктите. Размер : около 14 * 8,8 мм Цвят : смесен Тип продукт : Laser стикер за дизайн на ноктите Пратката съдържа : 1 * Стикер за дизайн на ноктите Материал : PET 100% чисто нов и високо качество.Подходящ е за нанасяне върху лака за нокти, UV-гел-строител, акрил и т., Лесно да се прилагат на естествени или изкуствени нокти.Подходящ за домашна или професионална употреба.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Опции за продукта

Свързани продукти