.

.

Сърцето на Свети Валентин 5D Стикери За нокти, Стикери във формата На Сърце Реалистични Любов, за да проверите за Дизайн на Ноктите, 6 Листа Паралакс Сърцето Любовен ?

Сърцето на Свети Валентин 5D Стикери За нокти, Стикери във формата На Сърце Реалистични Любов, за да проверите за Дизайн на Ноктите,

BGN 3.59

Наличност
На склад

? Опаковка : 6 листа 5 D стикери за нокти с формата на сърце-Св Валентин, вие сте свободни да ги комбинирате, за да отговарят на различните нужди на нашите клиенти.Тази Червена Любов, Целувка, сърцето и така нататък. ? Реалистичен дизайн и разнообразие от релефни мотиви по ваш избор, холографски 3 D-шарм за нокти Любов за богати възможности за " направи си САМ.Пълна индивидуалност, която ще направи ноктите блестящи и привлекателни. ? Приложение : Подарък за Свети Валентин за жени, момичета и деца, също може да се използва като подарък за парти.Червени коледни стикери за нокти отлично подходящи са за декориране на вашите нокти на ръцете и краката.Идеален за домашна употреба и маникюрного салон. ? Чудесен материал : 5 D самозалепващи етикети за дизайн на ноктите в "Свети Валентин" са произведени от екологично чисти материали, които са гладки и удобни за допир, лесно се прибира и няма да навредят на ноктите. ? И перфектно сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно получаване на стикери за нокти, моля, изпратете ми имейл, и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. (Забележка : Ние подкрепяме безусловна замяна/връщане/ и пълно възстановяване в рамките на 30 дни. Технически характеристики : Заглавие : Сърцето на Свети Валентин 5 D стикери за нокти, Стикери във формата на сърце Реалистични пособия за дизайн на ноктите с любов 6 листа с релефна във формата на сърце Целувка на любовта Изглежда реалистично Акрилна стикер за декорация на нокти в "Свети Валентин" само за жени, момичета Цвят : както е показано на фигура Опаковка : 6 листа в една опаковка Многократно употреба : идеален за нокти-арт, боди арт, украса за Свети Валентин, декорации за дома и т. Характеристика : -най-Добрият подарък за вашите приятелки, на майка ти вашата съпруга. -Екологично чисти материали и за жени и деца. -Подходящ за снимки, срещи, шопинг, сватби, празнични събития, на Коледа за декорация на нокти и т.

Опции за продукта

Свързани продукти