.

.

Кофа за боклук LODLY, Подвесное Кофата за Боклук, за Кухня, Кошче за отпадъци с Голям Капацитет, Кошче за отпадъци за Баня, Стенни Кошчето за боклук с капак (Цвят: White9L)

Кофа за боклук LODLY, Подвесное Кофата за Боклук, за Кухня, Кошче за отпадъци с Голям Капацитет, Кошче за отпадъци за Баня, Стенни

BGN 1.00

Наличност
На склад

✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце ❤В сравнение с мусорным кофа под мивката, не е нужно постоянно се отварят и затварят вратата на шкафчето с мокри ръце по време на приготвяне на пресни продукти, нарязване ги на кубчета. ❤ Ако искате да капакът автоматично се връща на място след хвърлят на боклука, просто натиснете леко върху корицата не трябва да откидывать го напълно, тя ще се върне в изходна позиция. ❤На кутията остава херметически затворени след автоматично нулиране, че ефективно предотвратява изтичане на мирис, а също е добър мусорным една кофа, защитени от кучета. ❤Нашия дребния боклук може да се използва за повторна употреба съобразно торби. ✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце. ❤В сравнение с мусорным кофа под мивката, не е нужно постоянно се отварят и затварят вратата на шкафчето с мокри ръце по време на приготвяне на пресни продукти, нарязване ги на кубчета. ❤ Ако искате да капакът автоматично се връща на място след хвърлят на боклука, просто натиснете леко върху корицата не трябва да откидывать го напълно, тя ще се върне в изходна позиция. ❤На кутията остава херметически затворени след автоматично нулиране, че ефективно предотвратява изтичане на мирис, а също е добър мусорным една кофа, защитени от кучета. ❤Нашия дребния боклук може да се използва за повторна употреба съобразно торби.Функция за съхранение на Отварящи и закрывающегося кофи от сензорния материал - пластмаса.

Опции за продукта

Свързани продукти