.

.

СКОРОСТНА САЩ 18x18x18 Кутии от велпапе с двойни стени и дръжки Големи, 18 Д x 18 W x 18В Опаковка от 10 броя Доставка, Опаковане, Преместване, Кутия за съхранение за дома или о?

СКОРОСТНА САЩ 18x18x18 Кутии от велпапе с двойни стени и дръжки Големи, 18 Д x 18 W x 18В Опаковка от 10 броя Доставка, Опаковане, Преместване,

BGN 1.67

Наличност
На склад

Идеалната принадлежност за движение - са предназначени за настаняване на дрехи, книги, предмети от бита, кухня, гараж, мазе, канцеларски материали и други лични вещи за преместване, доставка, съхранение или опаковане за малкия бизнесКутии за превоз на тежки товари - могат да се настанят до 65 лири (gbp), 32 паунда (gbp), тествани в раздавливание горе, са сертифицирани и тествани да съответстват на всички изисквания за съхранение на кутии с двойни стени, изпращане по пощата и фрахту. Обемна кутия Value Пакет от 10 опаковки - Изработени от BOX USA и е абсолютно нова. Кутията е много голям, среден и малък размер - еднослоен гофрирани кутии, изработени от картон, без надписи, леки и здрави, идеални за съхраняване на домашни папки, бизнес файлове и лични предмети от бита. 100% Годен за рециклиране и за еднократна употреба - Прости материали, отлично изпълнение; Произведено в САЩ. кутия с двойни стени с размери 18 x 18 x 18 инча с отвори за ръцете.Дупки за ръцете улесняват повдигане и преместване на тези кутии.Сверхпрочная конструкция с двойни стени осигурява по-голяма защита и здравина при стифиране.Изработени от крафт велпапе материала 275#dw/ect-48.

Опции за продукта

Свързани продукти