.

.

Комплект за грим SPESTYLE Face Mist Уста с червената подводкой за устни - Не выцветающий, нелипкий Матиран цвят на устните и глазура за устни, който не залепва към чаша (04 #)

Комплект за грим SPESTYLE Face Mist Уста с червената подводкой за устни - Не выцветающий, нелипкий Матиран цвят на устните и глазура за устни,

BGN 2.33

Наличност
На склад

Устойчив ефект : Не выцветающая формула на червило, което трае цял денВече няма елементарно : нелипкий матиран цвят за устни и глазура за устни, който не залепва за чаши.Лесно нанасяне : Нанесете червения молив за устни в лицето и устата за прецизно и гладко нанасяне.Универсални цветове : Цветен комплект за грим с няколко нотки подходящ за всеки начин.Качествени съставки : Произведени от висококачествени съставки за безопасно и удобно носене.Автоматична инсталация за устни и течна червило нето Тегло : 2 ml (0,5 g) Срок на годност : 3 години. автоматична инсталация за устните 6 цвята и течна червило 1. Лесно боядисани, устните лесно боядисани, нека те бъдат по-пълно, по-дебел, изглеждат по-секси. С различен цвят, 6 цвята, приложими към всички видове грим, красив, то може да бъде красиво. Устойчив характер, от 12 часа без избледняване на упорит цвят.Глазура за устни, плюс извод за устни подобряват грим. Водоустойчиви и устойчиви на пот, устойчиви на чорап червило с нелипким матово покритие. На пипане е нежна, копринена и две в едно, него не е лесно размазване и да направите грима по-забележим. Цвят ефект матово покритие прекрасен.С пълно покритие и непрозрачен цвят.

Опции за продукта

Свързани продукти