.

.

FOMIYES 2 Бр Стойка за Сешоар Простор Поставка За Тоалетна Монтиране на стена Закачалка За Дрехи Кошница за съхранение в Банята Поставка За Сешоар Вентилатор За Коса П?

FOMIYES 2 Бр Стойка за Сешоар Простор Поставка За Тоалетна Монтиране на стена Закачалка За Дрехи Кошница за съхранение в Банята Поставка

BGN 3.00

Наличност
На склад

СЕШОАР ЗА КОСА - Стенни дизайн на инсталациите, много удобно и рационално използване на пространствотоСТЕНЕН ФЛАКОН за ЛОСИОН - стенен дизайн, спестяващ място за настаняване на сешоар или други малки предмети.ПОСТАВКА ЗА СЕШОАР за БАНЯ - Този продукт экологичен и надеждни, и живота ще бъде по-дълъг, отколкото при други продукти.Поставка за сешоар без пробиване - идеален за монтаж на сешоар, може да бъде в тоалетната, спалнята, хола, умывальной, фризьорски салон.ДЪРЖАЧ ЗА СЕШОАР - Самозалепващи организаторите за сешоара се отличават с модерен и опростен дизайн, който може да даде естетичен вид на вашата баня и подобряване използването на пространството, което е доста практично и полезно.Пратката включва 2 x поставка за сешоар Характеристики -Размер : 25,00 X12,00 X10,00 см./9,82 X4,72 X3 органайзер за инструменти за коса. -Материал : ABS, силикон органайзер за стайлинг на коса-Дръжте сешоар здрав и стабилен, му е трудно да падне от рафта организатор за душата. -Този продукт экологичен и надеждни, а жизненият цикъл ще бъде по-дълъг, отколкото при други продукти на притежателите на за съхраняване на сешоар. -Добър помощник в ежедневието си, задържащ вашият сешоар, много практичен залепваща пластмасов сешоар за коса. -Идеален подарък за вашите семейства и приятели, за да се осигури по-голямо удобство за съхранение на стенни рафтове. -С помощта на надежден и издръжлив силикон и ABS-материал, здрава и устойчива поставка за сешоар.Информация за стоки Монтиране на стена за сешоар, идеален за съхранение в ъгъла на тоалетната и на банята, правейки вашия дом спретнат и чист, което е много практично. Поставка за сешоар за съхранение на Този елемент е прост и модерен държач за сешоар за съхранение, която е проектирана в съвременен настенном дизайн, подходящ за много гладки повърхности.

Опции за продукта

Свързани продукти