.

.

YOKIVE 1 бр. Магнитна мешалка, покрит с PTFE, с бъркалка пръстеновиден тип | Отличен за лабораторно смесване на течни разтвори, натиснете (Бял, 1,18 х 0,31 инча)

YOKIVE 1 бр. Магнитна мешалка, покрит с PTFE, с бъркалка пръстеновиден тип | Отличен за лабораторно смесване на течни разтвори, натиснете

BGN 2.33

Наличност
На склад

√УНИВЕРСАЛЕН - Магнитни бъркалки се използват за разбъркване на течности или течности в лабораторни условияВ сравнение с обикновена бъркалка, тя е по-тиха и ефективна. √ Което получавате - комплектът включва 1 бр. магнитен прът за разбъркване размер на 1,18 х 0,31 инча. √ НАДЕЖДЕН материал - Изработени от магнит с покритие от PTFE, който е устойчив на корозия и високи температури (диапазон на температурата на съпротива : -180 ℃ ~ 250 ℃). √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - Гладка повърхност намалява триенето, което подобрява плавността на въртене и лесен за почистване. √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера.Моля, дръжте го далеч от белооката вещества и други магнитни материали, за да не повлияе на магнитни свойства на магнитната бъркалка. √УНИВЕРСАЛЕН - Магнитни бъркалки се използват за разбъркване на течности или течности в лабораторни условия.В сравнение с обикновена бъркалка, тя е по-тиха и ефективна.√ Какво получавате - комплектът включва 1 бр. магнитен прът за разбъркване размер на 1,18 х 0,31 инча.√ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Магнитна мешалка е изработена от магнит с покритие от PTFE, който е устойчив на корозия и високи температури (от сорта : -180 ℃ ~ 250 ℃)√ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - Гладка повърхност намалява триенето, което подобрява плавно въртене и лесен за почистване.√ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера.Моля, дръжте го далеч от белооката вещества и други магнитни материали, за да не повлияе на магнитни свойства на магнитната бъркалка.

Опции за продукта

Свързани продукти