.

.

Украса на 50-Годишнината от сватбата на Trgowaul, на Фона На Банер на 50-тата Годишнина от Сватбата, от Черно Злато, Аксесоари За Партита С 50-Годишнината, Фон За Снимки на Б?

Украса на 50-Годишнината от сватбата на Trgowaul, на Фона На Банер на 50-тата Годишнина от Сватбата, от Черно Злато, Аксесоари

BGN 1.00

Наличност
На склад

?【Че получавате】 на Помещение включва : 1 банер за 50-годишнината (71 х 43 инча), 1 х въже; Неговите размери и изготвянето много подходящи за фон тематични партита по случай годишнината си, като вашето парти по повод годишнината, пълен с енергия и веселие ?【Изискан дизайн】 Тези ярки десени, отпечатани с високо качество цифрово резолюция, като балони, знамена, с надпис "happy 50th anniversary", инкрустиран със злато, много готини и забавни, много подходящи за оформяне на тематични партита по случай 50-годишнината си, може да направи парти по случай 50-годишнината на една незабравима. ?【Здрав материал】 Банер "50th anniversary" е изработен от здрава полиестерна тъкан, която е лека, сгъва лесно да носите със себе си, може да се пере и тя е устойчива на счупвания.Това е много подходящ за парти по случай рождения ден.Тя може да се използва като тапет, завеса и фон за снимки. ?【Лесна употреба】 Този продукт, различен лесно управление и лесна настройка на сцената. в четирите ъгъла на банер има 4 медни дупки, трябва да се използват само го очакваха въже, за да се закача директно чрез нея, че може да спестите вашето време за декорация на партита.Или можете да използвате скоби, лепенка или бутона, за да затвори на фона на стената.Той е подходящ за повечето случаи.Аз вярвам, че нашите продукти да отговарят на вашите изисквания. ?【Перфектен фон за рожден ден】 на Фона на годишнината е изпълнен в черно-златен цвят като тематичните цветове, което е много подходящо за с вкус подбрани мъже и жени.Използвайте го за декорация на вашето парти по случай 50-годишнината като фон!Подредете приятно занимание за него и семейството си!.

Опции за продукта

Свързани продукти