.

.

ZJOJO 2 Опаковки 200-футови Слънчеви Струнни тела На Открито, се захранва от слънчеви батерии и USB зареждане 5 W, Романтична Лампа S14, Небьющийся Пластмаса, 64 Лампи, Дистан?

ZJOJO 2 Опаковки 200-футови Слънчеви Струнни тела На Открито, се захранва от слънчеви батерии и USB зареждане 5 W, Романтична

BGN 70.00

Наличност
На склад

【Изключителен подарък за каплевидном стил-дистанционно управление】 улични струнни лампи за слънчева батерия 2700 Към топло мека бяла светлина създават спокойна, топла и уютна атмосфера в бистро-кафене-бара на вашата тераса във вътрешния двор по време на вечерята /, разговор с приятели, а също и при пеенето и танците на обществени събития с помощта на дистанционното управление 3 модела (flash / статика /въздух) и 5 нива на яркост (20/40/60/80/100% ), по-добре да се насладите на страна 【Изключителен подарък】 Мъдър избор за слънчеви улични струнни тела като сватбен подарък за Деня на благодарността/Коледа/рожден ден, каплевидный стил и пластмасови конструктивни електрически крушки, изглеждат добре, дори когато са изключени, никой не може да се откаже. 【Актуализиран 3 режима на зареждане, задвижвани от слънчевата енергия, Вие също ще получите специален USB кабел за директно свързване на led лампи към USB порт на вашите електрически уреди, като лаптоп и т. 【Супериорен 3 режима на зареждане—двойно време на автономна работа】 Слънчеви гирлянди, които гарантират двойно време на автономна работа, без да се притеснявате за непрекъснато дъждовни дни. 6 часа за пълно зареждане чрез USB и 8 часа да се зарежда от слънчева батерия, осигуряват до 8-10 часа осветяване на ден при пълно зареждане. 【Срока на експлоатация на търговски клас Вграден сензор за осветеност напълно се зарежда при слънчева светлина под директна слънчева светлина, има достатъчно куки и завязок, за да закачите слънчев панел за директно усвояване на енергия; можете също така да извлечем някаква полза от косвени зареждане. 【Дистанционно управление таймер за управление на】 Слънчеви улицата гирлянди светлината се активира автоматично, когато е тъмно, и междувременно можете да настроите времето (2/4/6/8 ч.) в съответствие с вашите нужди, което осигурява икономия на енергия на 90%, в сравнение с други слънчеви гирлянди на открито. 【Небьющийся, който използва водоустойчива технология на търговски клас-издържа на изключителна температурную време : мътна, мокро, ветровито, мъгливо, дъждовно, снежна.

Опции за продукта

Свързани продукти