.

.

Система за високоскоростни влакове пасатор/миксер bosch.между NutriBullet PRIME от 12 части с чаша от неръждаема стомана, сребрист цвят (обновена)

Система за високоскоростни влакове пасатор/миксер bosch.между NutriBullet PRIME от 12 части с чаша от неръждаема стомана, сребрист

BGN 67.97

Наличност
На склад

Това е сертифицирано реставрирана продукт е тестван и сертифициран за работа и изглежда като нов, с минимални признаци на износване или изобщо без тях, специализиран трета страна на продавача, се одобряваНа продукта е наличен гаранция не по-малко от 90 дни, и тя може да дойде в обикновена кафява или бяла кутия.Аксесоари могат да бъдат гъвкави и да не идват директно от производителя. случайна чаша от неръждаема стомана с 28 грама, която запазва порции студени до 8 часа. Лесно смила плодове, зеленчуци, суперхрани и протеинови шейкове. Двигател с мощност 1000 Вата, с функция за автоматично изключване след края на оптимално извличане. Комплект от 12 теми включва поставка за хранене, 2 чаши Колосално обем 32 грама, 28 унции от неръждаема стомана, 2 дръжки за съдове, нож за абсорбатори, 2 пръстени за устни, 2 сгъваеми капачки и книга с рецепти.Повдигнете нивото си на ново ниво с изключителен Prime edition.Оборудван е с мощност 1000 W, препрограмиран автоматичен цикъл, който автоматично се изключва след оптимално пресоване, както и широк набор от напълно нови аксесоари, включително и съд за пиене от неръждаема стомана, която запазва съдържанието студено в продължение на 8 часа, Prime edition - това е естествена следваща стъпка по пътя си към оптимално здраве.

Опции за продукта

Свързани продукти