.

.

Цветен молив случай с 124 офиси Титуляр за моливи от кепър Оксфорд с цип, Цветен молив Orangizer за Акварельных дръжки или Маркери, молив случай Голям Капацитет за художн?

Цветен молив случай с 124 офиси Титуляр за моливи от кепър Оксфорд с цип, Цветен молив Orangizer за Акварельных дръжки или Маркери,

BGN 7.92

Наличност
На склад

【Практичен дизайн】 Този цветен титуляр за моливи има подвижни дръжка, която удобно се носят със себе си навсякъде за пътуване или работа на откритоПреден джоб с цип подходяща за съхранение на отпадъци от хартия, продуктова и други инструменти за обучение или colorization. 【127 отделни прорезей за каучук】молив случай има 127 отделни прорезей (124 прорези за моливи и 3 големи отвори за ластика или острилки), в този случай всеки карандашу заема своето място.Каишка държи здраво всеки молив или химикалка и предпазва ги от загуба или отблъскващо в тях. 【Голям капацитет】9.5 инча с 3-слойным дизайн.Достатъчно място, за да публикувате моливи.И вие лесно можете да подредите своите моливи на цветовому семейството. 【Многоцелеви】 Перфектен органайзер за различни моливи, идеален за моливи Crayola, Raffine Marco и blender, както и подходящи за обикновени моливи.А също така да се използва за съхранение на кисточек за грим и шевни игли. 【Изключителното майсторство】 Изключително здрав държач за моливи.Тежкотоварни саржевая плат Оксфорд създава усещане за комфорт и не привлича прах и козина, здрави ципове издържат на интензивно използване, вие можете да носите я в продължение на дълъг период от време.Много полезно за тези, които имат тон на моливи.Този предмет не е предназначен за използване от деца под 12 години. 【Практичен дизайн】 Този цветен титуляр за моливи има подвижни дръжка, която удобно се носят със себе си навсякъде за пътуване или работа на открито.Преден джоб с цип подходяща за съхранение на отпадъци от хартия, продуктова и други инструменти за обучение или colorization. 【127 отделни прорезей за каучук】молив случай има 127 отделни прорезей (124 прорези за моливи и 3 големи отвори за ластика или острилки), в този случай всеки карандашу заема своето място.Каишка държи здраво всеки молив или химикалка и предпазва ги от загуба или отблъскващо в тях. 【Голям капацитет】9.5 инча с 3-слойным дизайн.Достатъчно място, за да публикувате моливи.

Опции за продукта

Свързани продукти