.

.

Пътна Косметичка Голям Капацитет Rudmox, Актуализирана Кожена Дамски Косметичка-Органайзер за козметика, Косметичка за грижа за кожата, Free Toiletries С дръжка и Разделите?

Пътна Косметичка Голям Капацитет Rudmox, Актуализирана Кожена Дамски Косметичка-Органайзер за козметика, Косметичка за грижа за кожата,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Цип 【Актуализирани висококачествени материали】 : Нашата голяма пътна косметичка е изработена от мека висококачествена изкуствена кожа, която е устойчива на износване и водоустойчив.Специална повърхност предпазва вашата козметика от намокания и лесно за почистване. 【Косметичка голям капацитет】 : Пътна косметичка по-голям размер : 9x4,5x4,5 инча, голяма откриващата се цип с множество офиси / двупластова, можете да съхранява всички необходими тоалетни принадлежности и инструменти за грим.Multi-ниво на класификация ще ви помогне лесно да се разбере в тях. 【Мултифункционални козметични чанти за съхранение на 】 : Чанта-органайзер за грим може да се използва не само за съхранение на козметика, но и бижута, електронни аксесоари, мобилен телефон, етерични масла, тоалетни принадлежности, комплект за бръснене, точки, монети ., Това е гъвкав и практичен партньор както за дома, така и за пътуване. 【Идеални подаръци】 : Нашата косметичка за пътуване - един чудесен подарък за близки и приятели, особено за жени и млади момичета.Той е идеален за отбелязване на Деня на майката, Женското дни, рождени дни и Коледа. 【УДОБЕН е лесно да носите със себе си, дори с тежки артикули.Ръкохватка е укрепена с метални нитове и от двете страни за допълнителна здравина.

Опции за продукта

Свързани продукти