.

.

Временни Етикети с Татуировка на Динозавър, 12 листа, Сладки Мини-Етикети с Татуировка на Динозавър, Украса за жени, Мъже и Деца, Украса за Парти в чест на рождения Де?

Временни Етикети с Татуировка на Динозавър, 12 листа, Сладки Мини-Етикети с Татуировка на Динозавър, Украса за жени, Мъже и Деца,

BGN 33.55

Наличност
На склад

? [Mailto включва в себе си] : Тази серия на стикери с татуировки на динозаврите включва 12 листа стикери, и всеки лист съдържа 9 различни видове стикери с татуировки на тема динозаври и "джурасик парк" ? [Оформление красиви стикери с татуировки на динозаврите] : Дизайн етикети пресъздадени подробен вид мини-динозавър, а радостен тон на етикети може да даде парти щастлива атмосфера на празника!Не мога да чакам, за да видите как ще изглежда след нанасяне!. ? [Страхотен избор за подарък] : Тези уникални стикери с татуировки на динозаврите - идеалният избор за създаване на незабравими мигове с вашите деца и приятели, с помощта на "татуировки" в ръце.Звучи рисковано, нали?Те са изключително полезни по време на парти по повод рождения ден, на разходка или на всяко събитие, посветен на динозаврите, юрскому период, природата, джунгла, дивата природа и старинна чудесата или зверям. ? [Лекота на употреба] : ако е необходимо, просто се прилага временни стикери с татуировки на динозаврите с лицето надолу върху кожата с помощта на влажна гъба.След това задръжте за около 1 минута.След това махнете отметката и ще видите, колко възхитителен динозавър се появяват на вашите ръце, крака, предплечьях . ?【Гаранция за качество】Етикети нетоксични, Безопасни и безвредни за организма. Лесно се отстранява с алкохол, бебешко олио, кокосово масло, зехтин. 12 листа съдържа 9 различни видове стикери с участието на динозаврите и татуировка на тема "джурасик парк". включително тираннозавра (T Rex), трисератопс, стегозавра, бронтозавра, Птеродактиля, велоцираптора и паразавролофа.Висококачествена хартия и печатно осигуряват трайно и атрактивно оформление.Благодарение на разнообразието от ярки цветове и очарователен дизайн на динозаври, тези етикети трябва непременно да се хареса както на децата, така и за възрастни.Идеален за декорация на чаши, бутилки и всякакъв празничен сувенир.И не забравяйте, че тези етикети могат също да се превърне в забавна обучаващата игра за деца, в която те да се запознаят с различни видове динозаври като тиранозавър рекс (тиранозавър рекс Rex), трисератопс и стегозавр.

Опции за продукта

Свързани продукти