.

.

Мотоциклет Верижна заключване с Дължина 6,6 фута / 200 см, Тежкотоварни Противоугонный Верижна заключване, Защитна верига с Дебелина 10 мм, с внушителен замък, здрав за?

Мотоциклет Верижна заключване с Дължина 6,6 фута / 200 см, Тежкотоварни Противоугонный Верижна заключване, Защитна верига

BGN 1.33

Наличност
На склад

Размер на продукта : 79 "дължина / 1,5" ширина/0,4" дебелина/ верижка 2000x38x10 mm Размера на веригата : дължина 3,15 инча / ширина 1,5 см / дебелина 0,4 инча / 80x38x10 mm. Тегло на веригата : 9,36 паунда / 4,25 кг. Диаметър на U-образни замъка : дебелина 13 мм / вътрешен диаметър 25 мм. Тегло U-образни замъка : 1 паунд / 0,45 кг., Диаметър на пръстени : дебелина 10 мм / вътрешен диаметър 48 мм общо тегло : приблизително 10,36 паунда / 4,7 кг (1,24 литра). 【U-образна заключване, устойчив на гумата】 Вътрешен диаметър само 25 мм по-малко, отколкото при обикновените u-образна замъци, което затруднява проникването на хидравлични ножици в замъка и го предпазва от лесно разрезанию.Ярка замъка на вашия велосипед, може да бъде достатъчно, за да могат те да изберат да пропуснат си под наем и се прехвърля на следващия. 【Стоманен пръстен с диаметър 48 мм】 От една страна има стоманен пръстен и свободно стоманен пръстен.Има много начини за използването му.Е изработена от материали от марганцовистой стомана 3 T и технология на топлинна обработка, с упрочнением. верига с дебелина 10 мм и достатъчно дебели, за да издържат на напрежението от 10 KN и усилие за срязване на 20 KN. 【4 Уникални и ергономични бутони】 Един за ежедневна употреба, а останалите са назначени от себе си, им е трудно да се дублира или надживявам.Ключът може да се извади само, след като за заключване, за да се предотврати загуба на ключ.Изработен е от здрава и дълготрайна неръждаема стомана, никога не се огъват и не е усукана. 【Полумесяцевидный замък от чиста мед с капак】 Обикновено се използва след повреда и му е трудно да се възпроизвеждат.Keyhole има покритие, което я прави водоустойчива и пылезащитной, че може да се предотврати увреждане замочной кладенци и да удължи живота. 【Найлонов калъф за ръкави】39 вериги опаковани в защитна найлонов калъф за ръкави, който предпазва веригата от корозия и надраскване, както и предотвратяване на повреда на велосипед.Закрепете го нитове, за да му попречи да се компенсира. 【U-образна заключване, устойчив на гумата】 Вътрешен диаметър само 25 мм по-малко, отколкото при обикновените u-образна замъци, което затруднява проникването на хидравлични ножици в замъка и го предпазва от лесно разрезанию.Ярка замъка на вашия велосипед, може да бъде достатъчно, за да могат те да изберат да пропуснат си под наем и се прехвърля на следващия.

Опции за продукта

Свързани продукти