.

.

Позиционирующий Комплект За Отваряне на дупки в също е отличен дърводелец, Тренировка с Плосък Крило, Регулируема Шарнирный Удължител 15-35 mm, Регулируема Тренировк?

Позиционирующий Комплект За Отваряне на дупки в също е отличен дърводелец, Тренировка с Плосък Крило, Регулируема Шарнирный

BGN 7.93

Наличност
На склад

Действие : Идеален за пробиване на изделия от дърво, обработка и обслужване на дървен материал, производство на модели, монтаж на сферични врати, инсталиране на чекмеджета и т ПРЕДИМСТВО : Остра cutting edge, плавен ръб и огъване на дъга спомагат за отстраняване на стружки и повишаване на ефективността на пробиване.Се ПРИЛАГА ЗА : Подвижна буфер дълбочина, регулируема дълбочина на пробиване, регулируем ефективна дълбочина, обикновено се използва за пробиване на дупки за скриване на панти и брави.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Подбрани висококачествени материали от бързорежеща стомана с висока твърдост, износоустойчивост, устойчивост на корозия и дълъг живот.Преносим : Комплект за отваряне на дупки в също е отличен дърводелец, състоящ се от 5 бр. аксесоари, 2 бр. кутия за съхранение, компактен и преносим.характеристики : 1. Подвижна буфер дълбочина, регулируема дълбочина на пробиване, регулируем ефективна дълбочина, обикновено се използва за пробиване на дупки, за да се скрие панти и брави. Остра cutting edge, плавен ръб и дъговидна крива допринасят за премахване на стружки и повишаване на ефективността на пробиване. Подходящи за пробиване на изделия от дърво, обработка и обслужване на дървен материал, производство на модели, монтаж на сферични врати, чекмеджета и т. Избрани висококачествени материали от бързорежеща стомана с висока твърдост, износоустойчивост, устойчивост на корозия и дълъг живот. Комплект за отваряне на дупки в също е отличен дърводелец, състоящ се от 5 бр. аксесоари, 2 бр. кутия за съхранение, компактен и преносим.Параметри : Тип на продукта : Комплект за отваряне на дупки Материал : быстрорежущая стомана Тегло : приблизително 463 г / 16,3 унция Размер на продукта : прибл.6 инча, 20 мм / 0,8 инча, 25 мм / 1,0 инча, 30 мм / 1.2-инча, 35 мм / 1,4 инча Обхват : декорация на дома, дърводелски дупка и т. Списъка с пакети : 5 x Отварачка за дупки 5 x Аксесоар е 2 x Гаечен ключ 1 x Кутия за съхранение Забележка : 1.

Опции за продукта

Item Type:
Hole Opener Kit
Material:
High Speed Steel
Weight:
Approx. 463g / 16.3oz
Product Size:
Approx. 15mm / 0.6in, 20mm / 0.8in, 25mm / 1.0in, 30mm / 1.2in, 35mm / 1.4in
Scope of Application:
Home decoration, carpentry opening, etc.
Package List:
5 x Hole Opener:
5 x Accessory:
2 x Wrench:
1 x Storage Box:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Свързани продукти