.

.

YARNOW Аксесоари за къмпинг комплект от 3 бр. ножове, Кафява Работна Палатката на главния готвач на къмпинг.x.x.- инчов Кобур за Брадва, Удобства за хора Премиум-клас, Съх?

YARNOW Аксесоари за къмпинг комплект от 3 бр. ножове, Кафява Работна Палатката на главния готвач на къмпинг.x.x.- инчов Кобур за Брадва,

BGN 2.33

Наличност
На склад

Външен преносим калъф за брадва : предпазва брадва от удара на хората и може да се превърне в твоя защитаКалъф за брадва : ⚒ Лесно да се съхранява и транспортира, подходящи за нощуване на открито, барбекю и други места, държач за брадва за къмпинг.Регулируема калъф за брадва : Висококачествен материал и изящна изработка производство на здрав и издръжлив дълго време.Калъф за брадва : предпазва брадва от удар с хора и може да бъде ваш покровител.Калъф за ножове : Лесно е да се съхранява и транспортира, подходящи за нощуване на открито, барбекю и т. Предпоставка включва 1 х сабя, за брадва Характеристики-Това може да защити брадва от порязване на тялото и да се гарантира вашата безопасност. - Прекрасен подарък за вашето семейство и приятели, които често се ползват с брадва. - Се използват висококачествени и фините шевове, с еднакви рани, които трудно унищожи. - Цвят : светло кафяв Материал плътни, но не твърди, че може да подобри качеството на брадва. - Размер : около 17,00 X13,50 X5,00 см / 6,68 X5,31 X1,97 инча - Материал : кожа - Лесно да се съхранява и транспортира, подходящи за нощуване на открито, барбекю и т. Информация за продукта регулируема капачка брадва изящна изработка производство може да си осигури по-дълъг живот и дълголетие.Калъф за брадва, Нашият продукт-това е калъф за брадви, изработени от висококачествен материал. калъф за нож може да се превърне в чудесен подарък за приятелите, семейството и любимите си, и те го искат. преносим калъф за брадва в селски стил и здрав протектор за брадви и е изработен с грижа и умение.

Опции за продукта

Свързани продукти