.

.

SOLUSTRE Сгъваема Кошница за дрехи, 3 бр. кош за бельо Кошница за дрехи, изработени от памук, кошница за съхранение на бельо кошница за съхранение на детската количка за ?

SOLUSTRE Сгъваема Кошница за дрехи, 3 бр. кош за бельо Кошница за дрехи, изработени от памук, кошница за съхранение на бельо

BGN 26.42

Наличност
На склад

кадифеКОШНИЦА за СЪХРАНЕНИЕ на ИГРАЧКИ : Подходящ е за хол, спалня, добавяйки ви предоставя допълнително пространство.КОШНИЦА за СЪХРАНЕНИЕ в ДЕТСКАТА градина : определено е чудесен подарък за близки, приятели и близки.КОШНИЦА за ДРЕХИ : Подходящ за различни сцени, като спални, хол, баня и т., ТЪКАНИ КУТИИ-ОРГАНИЗАТОРИТЕ : добре Обмислен дизайн дръжки, им е много лесно и удобно преместване.КОЛИЧКА за МРЪСНО БЕЛЬО : Може да се монтира на стената, което е много удобно за настаняване на дрехи.Съдържание на пакета 3 x кошница за дрехи Особености - Чудесен инструмент, който може да направи вашия дом по-организирани, красива и нежна. - Подходящ е за хол, спалня, добавяйки ви предоставя допълнително пространство. - Интелигентен дизайн, дръжки, изключително лек и удобен за ползване в движение. - Може да се инсталира на стената, много е удобно за вас да поставите дрехите си. - Размер : около 35,00 X31,00 X15,00 см./ 13,76 X12,18 X5,89 инча. - не е кош за мръсни дрехи, но и не най-доброто произведение на изкуството.Информация за стоки, Вие все още търсите добра, трайни и достъпни като цена коша за пране?Търсите кошницата за творчество от тъкан, която ще ви помогне по лесно да подредите нещата в ред и да намерите това, което искате?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата добре проектирана количка за съхранение може да отговори на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти