.

.

Стойки за ТЕЛЕВИЗОР Универсална Стойка за телевизор, Стенни Монтажна Стойка за телевизор 55-100-Цолови Стационарни телефони, Телевизори Монтаж на Стена Дневна Спалн?

Стойки за ТЕЛЕВИЗОР Универсална Стойка за телевизор, Стенни Монтажна Стойка за телевизор 55-100-Цолови Стационарни телефони, Телевизори

BGN 41.65

Наличност
На склад

Универсална поставка за телевизор, подходящ за повечето модели телевизори, здрава и трайна пълно покритие на 1,55-100 см, пореста конструкция и висока носеща способност на значително подобряване на оперативната съвместимост и може да обхваща 99% от моделите на стената телевизори. Замъкът е проектиран по такъв начин, че да предпазват от падане, дантела самостоятелно блокиране, демонтаж се случва бързо, той е траен и не пада, издържа на натоварване-75 кг и има двойна защита от падане. холоднокатаная стомана диаметър 3,1,8 мм, от което трябва да се доверим. Приложимо разстояние между дупките : 100 *100 mm ~ 900 * 600 мм. Универсална поставка за телевизор, подходящ за повечето модели телевизори, здрава и трайна. пълно покритие на 1,55-100 см, порест дизайн и висока носеща способност на значително подобряване на оперативната съвместимост и може да обхваща 99% от моделите на стената телевизори. Замъкът е проектиран по такъв начин, че да предпазват от падане, дантела самостоятелно блокиране, демонтаж се случва бързо, той е траен и не пада, издържа на натоварване-75 кг и има двойна защита от падане. холоднокатаная стомана диаметър 3,1,8 мм, от което трябва да се доверим. Приложимо разстояние между дупките : 100*100 mm ~ 900*600 мм.Може да се използва за настройка на телевизора у вас или за пускане в търговски Центрахназвание на продукта : Монтиране на стена за монтиране на телевизора Материал изделия : холоднокатаная стомана Максимална натоварване : 75 кгсовместимый размер на телевизора : "55-65-75-86-98-100"1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Изключва елементи, различни от поставка за телевизора, както е показано на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че може да има малка разлика в цвета се дължи на различни монитори, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, приемете, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти