.

.

Защита на ъглите на масата Holibanna Силиконови Крачета Детски Кът Щитове Детски Мебели 4шт Ъглова защита Детски Защитни Брони за ръбовете на Ъглови Протектори за обза?

Защита на ъглите на масата Holibanna Силиконови Крачета Детски Кът Щитове Детски Мебели 4шт Ъглова защита Детски Защитни Брони за ръбовете

BGN 4.73

Наличност
На склад

Защитни кътове за детски масички : Произведени от внимателно подбрани силиконови материали, имат по-дълъг животСиликонов броня за мебел : Ъглова протектор за Защита на ъглите на детската маса за proofer, защита на деца, Защита на мебели от ъглите.Предпазни огради за детски кътове : срок на експлоатация - Ние се стремим към високата качество и на най-доброто разположение за вашето пазаруване.Ако получите дефектную ъглова защита, можете да я изпрати обратно, без никакви условия и да се замени безплатно.Защитно фолио за краища на бронята : СПЕЦИАЛНО лепило с ВИСОКА МОЩНОСТ - въз основа на повечето получените от нас коментарите, ние предлагаме специално лепило с висока мощност с дебелина 1 мм от всяка страна на защитния кожух, покриващи цялата вътрешна част на купето, за да защитният кожух не се отдръпна от дете.И това може да премахне остатъчни следи, без да вредят на мебели.Защита на ъглите на масата : можете да теглите, без да вредят на любимите си мебели, без да оставят следи по повърхността.Списък на пакетите 4 x Защитни кътове за плот Характеристики Материал : Силикон за сигурност. - Размер : Около 4,20 X4,00 X2,00 см./ъгъл 1,65 X1,57 X0,79 инча. - Те могат да бъдат от дърво, стъкло, алуминиева сплав, плочки, за да защитите вашите близки, детски предпазни ъгли. - Можете да теглите, без да вредят на любимите си мебели, без да оставят следи по повърхността на изделия от каучук ъглови визии. - Това може да бъде за ъгли на мебели, остри ръбове в домашни условия, защита на повърхности, както и много други защитни средства за ъглите на масата. - Най-добрият защитен сядане на маса за деца, бебета, деца и най-малките. - Прости цветове и елегантен дизайн, които не се развалят с елегантен външен вид защитни елементи по краищата на мебели.Описание на продукта Защитен кант на маса Силиконови конструкция практична и перфектно предпазва вашето бебе от удари.дебели силиконови защитни кътове за масата е Чудесен аксесоар за вашия дом.

Опции за продукта

Свързани продукти