.

.

Градинска камера за сигурност с крушка 2,4 Ghz и 5 Ghz, Градинска камера за сигурност на светлина на 360 °, Безжична камера за сигурност 1080P, Цветно Нощно виждане, Детекция ?

Градинска камера за сигурност с крушка 2,4 Ghz и 5 Ghz, Градинска камера за сигурност на светлина на 360 °, Безжична камера за сигурност

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Wi-Fi на 2,4 и 5 Ghz и лесна инсталация 】 Не се ограничава само до мрежи Wi-Fi на 2,4 g или 5g, тази камера за сигурност на светлина може да бъде напълно съвместимаПодходящ за обикновени контакти E26 /E27, както и за инсталация в контакта изисква само няколко секунди, и сте готови за работа. 【Цветно нощно виждане и преглед на 360 °】 Тази градинска камера, Wi-Fi с крушка осигурява висока разделителна способност от 3 Мегапиксела, широкоъгълен обектив със завъртане на 355 ° хоризонтално и от 90 ° вертикално осигурява по-широк и гъвкав ъгъл на виждане.В комбинация с пълноцветен нощно виждане той може да защити активите си във всички посоки, дори и в тъмното. (Прожектор трябва да се включи ръчно в приложението). 【Запис 24/7 и SD / облачное хранилище】 24 часа непрекъснат запис за максимална защита на вашите активи.Камера с крушка 360 ° Wi-Fi запечатлеет момент на движение на всеки човек или домашен любимец в зрителното поле и ще запис на SD-картата или на облака, за да можете да я видите, когато ви е необходим. (В подкрепа на максимална SD-карта 128 G). 【Откриване на движение и двустранен разговор】 Благодарение на чувствительному сензор за движение PIR тази безжична градинска камера за сигурност lightbulb може бързо и точно откриване на всяко движение от страна на хора или на животни, а след това веднага да ви изпрати тревожно съобщение по мобилния телефон. (Можете да зададете чувствителността на тази функция в приложението) В същото време, функцията за двустранно на разговор, която е оборудвана с камера, ви дава възможност да комуникира с помощта на камери с крушки по всяко време и на всяко място. 【Поддръжка на Алекса / Google и мултиплейър достъп】Поддръжка за да използвате тази камера за домашни любимци няколко потребители позволява на всеки член на семейството се насладите на обслужване, а също така е съвместим с Alexa и Google assistant.

Опции за продукта

Свързани продукти