.

.

BMVC Съвместим за Дайсън V8 V7 Motorhead резервни Части Робот Прахосмукачка Циклонный Филтър Филтър Двигател Смяна на Аксесоари (Цвят: V8-01)

BMVC Съвместим за Дайсън V8 V7 Motorhead резервни Части Робот Прахосмукачка Циклонный Филтър Филтър Двигател Смяна на Аксесоари

BGN 39.95

Наличност
На склад

?Съвместимост за Дайсън Аксесоари за ръчно домашна прахосмукачка V7/V8 Циклонный филтър Резервни Части за подмяна ?Може да бъде лесно отстранена и заменена като част от нормалния външен вид. ? Стая за преобличане детайли : 268731-01. ? Е съвместим с Дайсън v7 на v8. ? Цвят, както е показано на фигурата. ?Съвместимост за Дайсън Аксесоари за ръчно домашна прахосмукачка V7/V8 Циклонный филтър Резервни Части за подмяна. ?Може да бъде лесно отстранена и заменена като част от нормалния външен вид. ? Стая за преобличане детайли : 268731-01. ? Е съвместим с Дайсън v7 на v8. ? Цвят, както е показано на фигурата.Ние сме професионален производител на резервни части за прахосмукачки, ние имаме всички необходими ви аксесоари за прахосмукачки.Ако имате някакви въпроси или имате нужда от някакви резервни части, можете да се свържете с нас по всяко време.Ние ще ви помогнем навреме, за да се реши този проблем.Ако имате нужда от някакви резервни части, можете да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти